2777
2789
کیا به من رای ندادن😭😭😭😭😭😭😭

دادم

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..
آخیییییی اون کارتا که دنیایی بودن  هنوزم هستن ؟ البته خیلی قبلتر از موبایل اون کارتا باب بودن& ...

نه فک نکنم دیگه باشه

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای خندم داره  ینی کاری.که تو با روح و روان ما کردی مغول با ایران.نکرد لامصب

اون از اولی اینم از این  

ادم باید یاد بگیره هرچی هست واسه خودش باشه فقط   اینجوری دیگه حرفی واسه گفتن نمی مونه  
سونی اریکسون ۵۰۰s. داشتم ازونا عشق بود عشق😂😂

وااااااااااااای عشششششق بود منم داشتم.

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

من اولین بار به یه پسر پیام فینگیلیش دادم فکر میکردم نباید فاصله گذاشت بین حروف😂😂😂

مثلا

Slmkhobikojayi???

پسره گفت تو همون فارسی بنویس عزیزم😓

دوم راهنمایی بودم

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

یه دوستیم داشتم یه موبایل اندازه گوشت کوب اویزون میکرد تو گردنش یه بار تو جمع بهش گفتم بابا درش بیار گردنت شکست .....یه پشت چشمی نازک کرد و برگشت گفت: دارنگی و برازندگی   

بی کمالی های انسان از سخن پیدا شود ****پسته ی بی مغز چون لب وا کند رسوا شود
خیلی شیرین بودیم یه اس جک میومد؛ادب حکم میکرد یه جک بفرستیم ما هم

واااای آره اگه طرف جواب نمیداد چقد بهمون برمیخورد

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....

منم تو خانواده اولین نفر گوشی دار شدم هیشکیم نداشتم بهم زنگ بزنه 

تو خیابون راه میرفتم الگی میگرفتم دم گوشم یعنی مثلا دارم صحبت میکنم 😀😀

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

اسمس اومده پاشو ببین کیه شاید مث همیشه سرکاریه 😥آهنگ اسمس  

با ریتم لطفا  

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 
بهش میگفتن اینفرارد😄

میچسبوندیم بهم گوشیا رو   الان فک میکنم چه تکنولوژیه مسخره ای بود

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!