2777
2789
عنوان

واردین به اینستا ....بباین لطفا

158 بازدید | 17 پست

سلام ...دوستان من سابق چن  کاربری داشتم تو اینستا اما رمز فراموش کردم و حتی خود ای دی ام رو واستفاده نکردم خیلی زمانه ....باتوجه به اینکه حضور ذهن ندارم ای دی یا رمز نمیتونم حذفش کنم....الان سوالم اینه با این شرایط ایا اونها توسط اینستا حذف شدن ؟و ایا مخاطبین من اون ها رومیبینن باتوجه به اینکه من استفاده نکردم بیش از ۶ ماه یا یکسال ....

منم اومدم سایت بعد مدتها ☺☺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هیچ چیزی یادم نمیاد ....الان سوالم اینه با این وجود مخاطبینم اون پیج ها میبینن ؟؟بااینکه من مدت زمان زیادی استفاده نمیکنم از اینستا 

نه اکانتش حذف نمیشه یا باید رمز رو به یاد بیارین یااایمیلتون رو

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊

عزیزم مخاطبین گوشیت در صورتی اکانت شمارو میبینن که موقع ساخت اکانت شماره موبایلتو وارد کرده باشی . اگه فقط ایمیل رو وارد کنی نمیتونن ببیننت . و اینکه اگر شماره موبایل وارد کنی فقط آخرین اکانتت نشون داده میشه .یعنی اگه سه تا اکانت داری فقط آخری . اینستاگرام اکانتتو بعد چند سال هم حذف نمیکنه مگه خودت حدفش کنی 

اره میتونن ببینن 

فقط عکس و اسم خودته؟

یعنی باید تشخیص بدن که شمایی 

من مخاطبینم چون مشخصات خودشونه میفهمم 

اگه مستعار بینشون باشه متوجه نمیشم کیه

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
عزیزم مخاطبین گوشیت در صورتی اکانت شمارو میبینن که موقع ساخت اکانت شماره موبایلتو وارد کرده باشی . ا ...

عزیزم میشه من از کسی بخوام بره اکانتم چک کنه ؟یعنی از طریق مخاطبین خودش ایدی بهم بگه و منم رمز بخوام و اینستا بهم بده تا بتونم پاک کنم ؟؟

بله گلم . اگه آشناست و خودت پیجشو داری میتونی تو لیست فالووراش اکانتتو پیدا کنی 

نه اکانتش ندارم...میگم با شماره تلفن من اکانتم براش بیاد و بهم بگه اکانتم چیه ...نمیدونم بیانم خوب بود و درست گفتم یا نه