2777
2789

ماه پیش رفته بودیم خونشون جاریمم بود ب همه میوه تعارف کرد ب من نه ازین کارا زیاد کرده قبلنا ولی باز تکرار کرد پیش جاریم احساس کردم ضایع شدم 

همه دارن میوه میخورن بعد ب من میگ میوه میخای سوال میکنه منم گفتم نه شبه نمیخورم ولی ناراحتیمم نشون ندادم پشیمونم

زود ب زودم خونش نمیرم ک انقد احساس راحتی داشته باشیم باهم دوهفته یبار اینا

الانم ی ماه نرفتم هیچ زنگی ب خودم نمیزنه چرا نمیای اینا فقط ب شوهرم ز میزنه دعوت کرده نرفتیم شوهرمم مبگ از قصد نیس زیربار نمیره

حالا اگ زنگ زد چی بهش بگم ؟شما بودید چ رفتاری داشتید؟یا زنگ‌زد چیزی راجبه اون موضوع نگم فقط دعوتشو‌قبول کنم؟ 

من اعصاب ندارم تا یه چیزو چند بار برا طرف جبران نکنم ول کن نیستم 

اونم اومد خونت میوه تعارفش نکن بعد بگو میوه میخوری!

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نمیخوای این رفتاراش ادامه داشته باشه یکبار برای همیشه بهش بگو 

زنگ زد بگو وقتی میام خونتون میوه و چای و غیره تعارف بقیه میکنید ولی به من نه یعنی دوست ندارید من بیام خونتون و من اینو بی احترامی میدونم . 

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

برو ولی مثل خودشون بی محلی کن وسر سنگین رفتار کن که حساب کار دستش بیاد.خونشم کاری انجام نده

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
من اعصاب ندارم تا یه چیزو چند بار برا طرف جبران نکنم ول کن نیستم اونم اومد خونت میوه تعارفش نکن بعد ...

اون خب دیر ب دیر میاد 

ولی ما باید بریم نمیدونم‌چ‌رفتاری داشته باشم چی بهش بگم

اون خب دیر ب دیر میاد ولی ما باید بریم نمیدونم‌چ‌رفتاری داشته باشم چی بهش بگم

خو شما چرا باید برین؟!

بزار پسرش بره شما نرو

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩
اگه نمیخوای این رفتاراش ادامه داشته باشه یکبار برای همیشه بهش بگو زنگ زد بگو وقتی میام خونتون میوه و ...

قبلا گفتم از قصد اینکارارو‌میکنه منو حرص بده انگار بهش نقطه ضعف میدم بهش بگم بیشتر تکرار میکنه شخصیت نداره

مادرشوهر منم همینه. سری آخر که رفتم همه برنج کشیدن ته دیس برنج یکم مونده بود من اومدم بردارم که دیس رو برداشت و خالی کرد تو بشقاب جاریم و بعدهم گفت فلانی باید بخوره بچه شیر میده بخور بخور از کنارا بشقابش برنج می‌ریخت... بعدم خواهرشوهرم رفت برنج ته دیگی برا من ریخت تو دیس آورد.... بعدم مادرشوهرم دوباره از تو سفره ی آقایون یه دیس پر برنج آورد ریخت برا دخترش دوباره دیس برگردوند تو سفره آقایون اصلا نگفت فلانی تو داری ته دیگ میخوری ... ولی من هیچی نگفتم وقتی هم بیاد بهش عزت میذارم بهترین پذیرایی میکنم هیچ وقتم نفهمیدم با من چشه 

قبلا گفتم از قصد اینکارارو‌میکنه منو حرص بده انگار بهش نقطه ضعف میدم بهش بگم بیشتر تکرار میکنه شخصیت ...

یعنی قبلا به روش آوردی؟

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
خوب کاری کردی بدم میاداز این کارا ..زیاد که بری مادرشوهره روش بهت باز شده این رفتارارو باهات کرده .. ...

زیاد نمیرم‌اتفاقا ک روش باز بشه دوهفته یبار میرم کلا بی شخصیته

یعنی خوب کاری کردم ب روی خودم نیاوردم ک کارش درست نبوده؟؟