2777
2789
عنوان

قرض دادم نمیتونم پس بگیرم

190 بازدید | 18 پست

بچه ها یکی از فامیلای نزدیکمون فروردین ماه بود ازم۵تومن پول خواست، آقاهم هستن بازنشسته،کم کمش ۲۵میلیون حقوقش،۲تابچه داره،۲تاشم دانشگاه ازادمیخونن خرج خودشون بالاس ...گفت یه ماه دیگه پس میدم،خودشم اوایل خیلی وضعش توپ بود من خودم هنگ کردم که الان گیر۵تومن باشه،برامن هم خیلی زحمت کشیده توبچگیم،تاالان پس نداده که هیچ ،هروقتم زنگ میزنم باهاش بحرفم منظور حال و احوال پرسی ، از نداری هاش میگه اینجوری موندم اونجوری موندم که من نمیتونم پولموبخوام بااین حرفاش،ازطرفی همسرمم چون اطلاع داشت هی میپرسه فلانی پولتو نداد؟دیشبم میپرسید ازهمسرمم خجالت میکشم حالامیگه بااین فامیلات ... دفعه اخرم که حرف زدم باهاش من اصلاحرف پول نزدم خودش گفت تاعید انشالله اوکی میکنم میدما،بعدم گفت اگه نیازی هم داشتی ۱ماه قبلش بگو بهم بدم،منم گفتم اشکالی نداره حالا.

ولی هم اینکه الان خیلی خودم لازم دارم یچی گرفتم چک دادم بابتش همسرمم هی میگه از فلانی پولتو بگیر بده دیگه😐هم اینکه مطمئنم دم عید هم میگه ،دیگه عید هس خرج ها زیاد الان ندارم بمونه بعد عید،

بنظرتون حالا من چیکارکنم بمونم براعید ،باالان که نیاز دارم بخوام ازش؟ اگه بخوامم چجوری بگم براش ؟

خرج بالایی برا یچیزی کرده خیلی بالا

میگم لااقل پول منم بده اخ ،درسته مبلغ ناچیزی هس ولی الان که میتونم چک پاس کنم

چجوری بخوام ازش؟اینم درنظربگیرین که خیلی مهربونیم باهم رودروایسی دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین خودش گفته 1 ماهه پس میدم بعد حالا میگه دم عید کلی تا عید مونده تو این دوره از کسی پول میگیری باید زود پس بدی چون از ارزش میفته شما راحت بگو پس بهت بده خجالت میکشی پیامک کن مشکلات اون آقا خودش ربط داره نه شما مشکلات همیشه هست قرض رو باید پس داد آدم باید خوش حساب باشه

زنگ بزن بگو چک دارم فلان تاریخ ندارم دستم تنگه .هر چقدم مهربون باشه و خوب جز پدر و مادر داره ازت سو ...

اره همون میخواستم بزنگم دستم به شمارش نمیره انقدرخجالت میکشم کاش خودشون درک و فهم داشتن که قرض به موقع پس میدن

اره همون میخواستم بزنگم دستم به شمارش نمیره انقدرخجالت میکشم کاش خودشون درک و فهم داشتن که قرض به مو ...

منو یجوری پشیمون کردن که دیگه قرض نمیدم به کسی 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
بی احترامی میشه فک کنم اینجوری

نمیدونم خودت صلاح میدونی منم از یکی طلب دارم با این تفاسیر ک غریبه س گفته بود ۳۰ م امروز یکمه نداده بهش گفته بودم قرعه کشی دارم بعضیا چرا انقد بد حسابن 😑

هیچ وقت نزار هیچ کسی مانع رفاه خودت بشه حتی عزیزترینت

درسته چون ایشون خیلی زحمت منوکشیدن توبچگی،الانم کلا نسبت به اون یکی فامیلام خیلی خوبه،کاری داشته باشم اولین نفر اونه که میتونم بزنگم براش ... بخاطرهمون خجالت میکشم

نمیدونم خودت صلاح میدونی منم از یکی طلب دارم با این تفاسیر ک غریبه س گفته بود ۳۰ م امروز یکمه نداده ...

اخ اخ انقدر بدم میاد از آدم بدحق حساب،من تاحالاازکسی قرض نگرفتم نیاز داشته باشم اگه همسرم نداشته باشه یموقع مبلغ زیادباشه،فوق فوقش ازبابام میگیرم فقط اونم پس میدم در زمانش که بهش گفتم درست دقیق،خودشم تا وقتش هی خود خوری میکنم استرس میگیرم،ولی درست وقتش پس میدم