بچه ها یکی از فامیلای نزدیکمون فروردین ماه بود ازم۵تومن پول خواست، آقاهم هستن بازنشسته،کم کمش ۲۵میلیون حقوقش،۲تابچه داره،۲تاشم دانشگاه ازادمیخونن خرج خودشون بالاس ...گفت یه ماه دیگه پس میدم،خودشم اوایل خیلی وضعش توپ بود من خودم هنگ کردم که الان گیر۵تومن باشه،برامن هم خیلی زحمت کشیده توبچگیم،تاالان پس نداده که هیچ ،هروقتم زنگ میزنم باهاش بحرفم منظور حال و احوال پرسی ، از نداری هاش میگه اینجوری موندم اونجوری موندم که من نمیتونم پولموبخوام بااین حرفاش،ازطرفی همسرمم چون اطلاع داشت هی میپرسه فلانی پولتو نداد؟دیشبم میپرسید ازهمسرمم خجالت میکشم حالامیگه بااین فامیلات ... دفعه اخرم که حرف زدم باهاش من اصلاحرف پول نزدم خودش گفت تاعید انشالله اوکی میکنم میدما،بعدم گفت اگه نیازی هم داشتی ۱ماه قبلش بگو بهم بدم،منم گفتم اشکالی نداره حالا.
ولی هم اینکه الان خیلی خودم لازم دارم یچی گرفتم چک دادم بابتش همسرمم هی میگه از فلانی پولتو بگیر بده دیگه😐هم اینکه مطمئنم دم عید هم میگه ،دیگه عید هس خرج ها زیاد الان ندارم بمونه بعد عید،
بنظرتون حالا من چیکارکنم بمونم براعید ،باالان که نیاز دارم بخوام ازش؟ اگه بخوامم چجوری بگم براش ؟
خرج بالایی برا یچیزی کرده خیلی بالا
میگم لااقل پول منم بده اخ ،درسته مبلغ ناچیزی هس ولی الان که میتونم چک پاس کنم
چجوری بخوام ازش؟اینم درنظربگیرین که خیلی مهربونیم باهم رودروایسی دارم