2777
2789
عنوان

سالگرد عقدمونه همسرم کادو نخریده

129 بازدید | 16 پست

البته هنوز نامزدیم، و راهمون از هم دوره کنار هم نیستیم ، من انتظار داشتم در کنار تبریکی که میگه حدقل قول کادو رو بده یا حدقل یه مبلغی به حسابم واریز کنه ولی فقط تبریک گفت و ارزوهای خوب کرد

لابد میگین بهش بگم انتظار کادو داشتم؟ خب اینجوری خودمم احساس میکنم باید یچیزی براش بگیرم 😅 نه؟ 

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انتظار نداشته باشهیچیم نگو شخصیت خودتو حفظ کنمردا تو قید و بند این چیزا نیست، گیر ندین رو کادو، که چ ...

دوس داشتم کادو بگیرم

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
هنوز هیچی نگو. بعدا تو یه موقعیت مناسب بهش بگو واسه دفعه های بعدی انشالله

مثلا کی و چجوری بگم که هم دلخوری پیش نیاد هم انتظارمو گفته باشم

دوس داشتم کادو بگیرم

ادم خیلی جیزا دوس داره ولی براش نمیشه

مردا از این کادو و جشن اینا متنفرن، اگرم کاری میکنن به زور

بعدم روز تولده روز زنه روز دختره روز شغلته سالگرد اشنایی سالگرد عقد سالگرد عروسی ولنتاین و ....

بیچاره چندبار کادو بگیرن، تازه همیشه خم یه طرفه اس، دخترا که حرکتی نمیزنن

من خودم میگم هیچ مناسبتی واسم مهم نیست فقط روز تولدم ازت انتظار دارم و خودمم به تبع براش کم نمیزارم

و سالگرد ازدواجم فقط دوتایی بریم بیرون، همین

باور کن اینجوری زندگی خیلی شیرین تره😁

با درخواست کادو فقط و فقط خودتو کوچیک میکنی و شخصیتتو واسه چندرغاز پایین میاری

همین باعث میشه مرده تورو کم ببینه و اجازه ی بدرفتاری رو در اینده به خودش بده

باور کن زن باوقار و سنگین باشه مرده هیچ وقت جرئت نمیکنه بدرفتاری کنه

ادم خیلی جیزا دوس داره ولی براش نمیشهمردا از این کادو و جشن اینا متنفرن، اگرم کاری میکنن به زوربعدم ...

روز زن و ولنتاین و روز تولدم برام کادو گرف، من برعکس تو کادو برام مهمه متاسفانه، مدل کادو مهم نیس یه شاخه گلم اوکیم ولی فقط بگیره، اگه تو یه خونه بودیم من حدقل کیک میپختم و به شوخی میگفتم شاخه گل من کو 😅 ولی الان از هم دوریم. انتظاراتمم بهش نگم دو روز دیگه وسط بحثمون میشه قوز بالای قوز 

خودمم دقیق نمیدونم. ولی الان بگی به نظرم خودتم اگه هدیه بخره شاید زیاد خوشحال نشی.

نگو هدیه برام بخر بگو من دوس دارم تاریخ های مهم زندگیمون یادت باشه و اون روز با یه جشن کوچیک بهمون خوش بگذره 

با درخواست کادو فقط و فقط خودتو کوچیک میکنی و شخصیتتو واسه چندرغاز پایین میاریهمین باعث میشه مرده تو ...

خب تکلیف انتظاراتی که  گفته نمیشن و براورده نمیشن و روی هم جمع میشن چی میشه؟ من که غرورشو خورد نمیکنم فقط انتظاری که داشتم با روی خوش اونم یبار بهش میگفتم، این کوچیک شدنه؟ شما فک کنم هنوز مجردین منم توی مجردی اینجوری بودم.

خودمم دقیق نمیدونم. ولی الان بگی به نظرم خودتم اگه هدیه بخره شاید زیاد خوشحال نشی.

اره اگه بعد گفتنم حتی کادو بخواد بگیره میگم نخره و قبول نمیکنم، برای سالهای بعدی ولی چرا شاید مفید باشه😅

نگو هدیه برام بخر بگو من دوس دارم تاریخ های مهم زندگیمون یادت باشه و اون روز با یه جشن کوچیک بهمون خ ...

👍

خب تکلیف انتظاراتی که گفته نمیشن و براورده نمیشن و روی هم جمع میشن چی میشه؟ من که غرورشو خورد نمیکن ...

خب چرا انتظار داری؟

واقعا عامل همه مشگل ادما تو روابط چه با خانواده چه دوست چه همکار چه شوهر چه خانواده شوهر انتظاراته

هرچقدر انتظاراتت کمتر باشه درنهایت این تویی که ارامش روان خواهی داشت