2789

اگر کسی بهتون بگه خونتون همه چیز داره ب جز روح 

بابات بد حرف میزنه و دستوری

مادرت جوری نگاه میکنه ک ارامش ندارم 

دلتون ناراحت میشه!؟  واکنشتون چیه؟! 

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

چرا همه ما رو با خانواده هانون میبینن

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میگم اگه انقدر معذبی دیگه نیا

ناراحت نمیشی؟ 

من حاصل ی زندگی ناموفقم 

هر کسی بهممون میرسه همین جور برخورد میکنه انگار ما تودمون خانوادمونو انتخاب کردیم

پس تلاشها و ذستاوزذهای خودمون چی

میگم عزیزم به هر حال از خونه‌ی شما خیلی بهتره چون تو با این وجود همیشه از خونتون فراری هستی و اینجایی

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

ناراحت نمیشی؟ من حاصل ی زندگی ناموفقم هر کسی بهممون میرسه همین جور برخورد میکنه انگار ما تودمون خانو ...

ناراحت میشم ،اما سعی میکنم باهرکسی رفاقت و رفت و امد نکنم 

چون خودم ادمی هستم ک هیچ وقت حرف منفی نمیزنم و ایراد نمبگیرم ،توقع دارم ادم مقابلمم همین باشه

میگم من کاملا از وضع زندگی و خانواده م راضی م شکر خدا شما هم حق همچین توهینی نداری به خانواده م و ناراحتی دیگه نیا .هیچ کس حق نداره به خانواده و شخصیت کسی با منظور و بی منظور توهین کنه یا تحقیر کنه

به رفتار خودم نگاه میکنمچی کار کردم که طرف به خودش اجازه داده اینقدر راحت درباره خونه خونوادم نظر بد ...

معمولا وقتی کسی با ما ک والدینمون با هم مشکل دارن میخواد ازدواج کنه اینا رو میگن 

مودبانه ترینش اینه ک میگن تخقیق کردیم راجع به خانوادتون منفی گفتن..  

بگو خونه ما روح نداره تو هم انرژی مثبت نداریاز این آدمایی که فقط زوم میکنن رو نکات منفی و کمبودهای ک ...

اره باهات موافقم