2777
2789

خیلی حالم بد غرورم خیلی شکست همش میگفت گمشو بیزون مجبور شدم زنگ بزنم بابام رو نصف شب بیدار کنم بیاد دنبالم من مچشو گرفتم ک خیانت کرده بهم الان ی ماهه گذشته دلم اروم نمیشه بهش شک دارم امشبم چون رفت خونه رفیقش بهش گفتم نرو بیا فوتبال ببینیم باهم گفت ن من میرم اونجا میبینم حس کردم بازم میخاد حتمأ بره پیش کسی وقتی اومد خونه فوش و فوش کاری کردیم زدم بشقابو تو سرش خورد کردم حمله کرد بهم گفتم ی کاری نکن زنگ بزنم ب ...اصلأ نذاشت حرفم تموم شه گوشیمو داد دستم وایساد بالاسرم گفت باید همین الان زنگ بزنی بابات بدم همش میگفت باید بری طلاقتو بگیری پای همه چیش وایمیسم و فلان فقط باید بری دنبال کارات بدم بابام اومد دنبالم با داداشم اومدم خونه بابام بد وایساده جلو بابام اینا مظلوم نمایی کردن ک من فلانم بلانم این منو کتک میزنه و فلان

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

وقتی خودت برای خودت احترام قائل نیستی از دیگران چه توقعی داری؟؟ همون وقتی که خیانت دیدی باید از روش رد میشدی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

خیانت کرده بعد تو یه ماه بعدش میگی بیا فوتبال نگاه کنیم ؟

چرا خودتونو انقدر تحقیر میکنید 

خیانت پایان همه چیه 

حتی اعتیاد قابل بخششه

ولی چجور میتونید خیانت ببینید و بشینید سر همون زندگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خودت برای خودت احترام قائل نیستی از دیگران چه توقعی داری؟؟ همون وقتی که خیانت دیدی باید از روش ...

من خسته شدم از توضیح دادن زندگیم من باردارم نمیخاستم بیام خونه بابام چون مادرم فوت شده پدرم ی ادم افسرده حال بیماره من از اینجا فرار کردم شوهر کردم حالا دوباره برگردم اینجا

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
ن نگفتم خیانت ک حد و اندازه نداره نمیدونم ینی نتونستم بفهمم

پس چه کاری کرد شک کردی؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مقصر تویی 

اگه خیانت کرده یا طلاق بگیر یا اگه موندی نباید هی تکرار کنی 

دعوا کنی 

چرا بلد نیستین مردا رو خر کنید

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

مقصر تویی اگه خیانت کرده یا طلاق بگیر یا اگه موندی نباید هی تکرار کنی دعوا کنی چرا بلد نیستین مردا ر ...

من ی ماهه موندم قصدم موندن بود ولی گفتم حق نداری دیگه بری پیش رفیقات چون خونه مجردی دارم رفتن پیش اونا مساوی با خیانت عین روز روشنه 

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
من ی ماهه موندم قصدم موندن بود ولی گفتم حق نداری دیگه بری پیش رفیقات چون خونه مجردی دارم رفتن پیش او ...

چی ازش دیدی که میگی خیانت کرده

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️