2777
2789
عنوان

بازارهای تهران

289 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان من تازه ساکن تهران شدم و جای رو نمیشناسم ممنون میشم کمکم کنید و اسم جاهای که بشه لباس خوب با قیمت مناسب خرید رو معرفی کنید دوست دارم شومیز و شلوار بخرم نمیدونم کجا برم

الهم عجل لولیک الفرج 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین سلیقه ها متفاوته من چنتا بازار میگم توش بدم هست خوبم هس

امامزاده حسن

نازی اباد

عبدل اباد

هفت تیر

15 خرداد

مفتح-لباس مجلسی بیشتر

ی عالمه پاساژم هست ک قیمتا بالاترن

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

راحتی بخوای

عبدل آباد

نازی آباد ×

بازار ×

افسریه ×

شهر ری ×

امامزاده حسن ×

کوچه برلن ×

هفت تیر مانتو

جمهوری مجلسی 

مفتح مجلسی

پیروزی مانتو

چهار راه مولوی پاساژ عادلی ×

اونایی که جلوش × داره هم راحتی هست هم مانتو هم بچگونه

من اگثرا خریدامو از ۱۵ خرداد انجام میدم و یا عبدال اباد شهر ری هم بازار خوبی داره

15خرداد شنیده بودم عمده هستش بخاطر همین اونجا نرفتم خیلی ممنون که اطلاع دادید

الهم عجل لولیک الفرج 
راحتی بخوایعبدل آبادنازی آباد ×بازار ×افسریه ×شهر ری ×امامزاده حسن ×کوچه برلن ×هفت تیر مانتوجمهوری م ...

خیلی ممنون پس یا باید برم جمهوری یا مفتح 

برلین و امام زاده حسن رو گوگل بیشتر به عنوان کفش معرفی کرده

الهم عجل لولیک الفرج 
خیلی ممنون پس یا باید برم جمهوری یا مفتح برلین و امام زاده حسن رو گوگل بیشتر به عنوان کفش معرفی کرده

تو بازارهای دیگه مثل نازی آباد و افسری هم مجلسی هست اما در حد کت و شلوار و پیراهن های متوسط

جمهوری خیلی لاکچری هم داره