محیا_زندگیم مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 74 عنوان بازارهای تهران 289 بازدید | 17 پست سلام عزیزان من تازه ساکن تهران شدم و جای رو نمیشناسم ممنون میشم کمکم کنید و اسم جاهای که بشه لباس خوب با قیمت مناسب خرید رو معرفی کنید دوست دارم شومیز و شلوار بخرم نمیدونم کجا برم الهم عجل لولیک الفرج 1403/08/01 | 08:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roshnahorahi عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 10294 سرای ملی چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...
ati133 عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 2581 من اگثرا خریدامو از ۱۵ خرداد انجام میدم و یا عبدال اباد شهر ری هم بازار خوبی داره
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11641 ببین سلیقه ها متفاوته من چنتا بازار میگم توش بدم هست خوبم هسامامزاده حسننازی ابادعبدل ابادهفت تیر15 خردادمفتح-لباس مجلسی بیشتری عالمه پاساژم هست ک قیمتا بالاترن ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
منوحاجیمون عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 10477 بازار پونزده خردادجمهوریعبدل اباد پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤
محیا_زندگیم مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 74 سرای ملی خیلی ممنون اینجا که فرمودید سمت خیام میشه درسته نشان زدم اون سمت رو آورد اطرافش هم پاساژ زیاده الهم عجل لولیک الفرج
aros091 عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3138 راحتی بخوایعبدل آبادنازی آباد ×بازار ×افسریه ×شهر ری ×امامزاده حسن ×کوچه برلن ×هفت تیر مانتوجمهوری مجلسی مفتح مجلسیپیروزی مانتوچهار راه مولوی پاساژ عادلی ×اونایی که جلوش × داره هم راحتی هست هم مانتو هم بچگونه
محیا_زندگیم مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 74 من اگثرا خریدامو از ۱۵ خرداد انجام میدم و یا عبدال اباد شهر ری هم بازار خوبی داره 15خرداد شنیده بودم عمده هستش بخاطر همین اونجا نرفتم خیلی ممنون که اطلاع دادید الهم عجل لولیک الفرج
ati133 عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 2581 15خرداد شنیده بودم عمده هستش بخاطر همین اونجا نرفتم خیلی ممنون که اطلاع دادید ن تکی هم داره مناسبم هست
محیا_زندگیم مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 74 ببین سلیقه ها متفاوته من چنتا بازار میگم توش بدم هست خوبم هسامامزاده حسننازی ابادعبدل ابادهفت تیر15 ... مفتح که فرمودید تنوع و کیفیت هم بالا هست؟ الهم عجل لولیک الفرج
محیا_زندگیم مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 74 نازی آباد- بازار دوم ادرسش رو همین نازی اباد بازار دوم بزنم میاره؟ و با مترو هم میتونم برم؟ الهم عجل لولیک الفرج
بلوربانو عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 925 ادرسش رو همین نازی اباد بازار دوم بزنم میاره؟ و با مترو هم میتونم برم؟ بلهمترو علی اباد پیاده میشی اونجا هم تاکسی دارع هم اتوبوس
محیا_زندگیم مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 74 راحتی بخوایعبدل آبادنازی آباد ×بازار ×افسریه ×شهر ری ×امامزاده حسن ×کوچه برلن ×هفت تیر مانتوجمهوری م ... خیلی ممنون پس یا باید برم جمهوری یا مفتح برلین و امام زاده حسن رو گوگل بیشتر به عنوان کفش معرفی کرده الهم عجل لولیک الفرج
aros091 عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3138 خیلی ممنون پس یا باید برم جمهوری یا مفتح برلین و امام زاده حسن رو گوگل بیشتر به عنوان کفش معرفی کرده تو بازارهای دیگه مثل نازی آباد و افسری هم مجلسی هست اما در حد کت و شلوار و پیراهن های متوسطجمهوری خیلی لاکچری هم داره