2777
2789
عنوان

بیاین بگید این حیوون بدرد نمیخوره هی دلمو خوش نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 116 پست
همش میگه تو خونه بابات میپوسی من یک زن دسته گل میگیرم و میارم خانم خونه ام میکنم توام آه بکش خونه با ...

نمون تو این زندگی...بچتم نیار بده به خانواده شوهرت

برگرد خونه با بابات و به پدر شوهر مادر شوهرت بگو در ازای نگرفتن مهریه و اینا راضیش کنید بیاد طلاق بده..

اینجور ادما سرطانن..مالشونم برکت نداره..اگه مهریه اینا بخای بگیری پروسه طلاق و جدایی سخت تر میشه و بیشتر جری میشه بهت اسیب بزنه...زنگ بزن پدرت بیاد دنبالت

پیر میشی باهاش اگه بخای بمونی

بچتم پیش مادربزرگش بزرگ میشه و قطعا اونا هم دوسش دارن

دچار🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمون تو این زندگی...بچتم نیار بده به خانواده شوهرتبرگرد خونه با بابات و به پدر شوهر مادر شوهرت بگو د ...

میخوام همین کار رو بکنم پدرم میگه طلاقت و میگیرم برو درست و بخون یک مغازه ام برات باز میکنم هرچی دوست داری بریز توش بفروش ولی انقدر که برام دعا نگرفتن و به خوردم ندادن پای رفتم و دل کندن ندارم ولی اونروز چند تا دعا گفته بودن واسه ارامش قلب هست خواهرش تو گردنم بود  درآورد آتیش زدم  حالا میبینم چه خری بودم اینجوری ساختم مگه مت چیکار کردم که مثل یک حیون تو قفس باشم 

البته اولش درخواست مهریه بده که نتونن اموالشو منتقل کنن بعد اینجوری بگو که اگه راضی بشه بیاد طلاق بد ...

وکیل میگه اگه پارانوئید ثابت بشه چون دکترم گفت نامه میدم مهریه آن میرسه طلاقتم یک طرفه میتونی بگیری

میخوام همین کار رو بکنم پدرم میگه طلاقت و میگیرم برو درست و بخون یک مغازه ام برات باز میکنم هرچی دوس ...

احسنت به پدرت 

خدا برات حفظش کنه که پشتیبانته

گوش کن به حرفش و مصمم پای حرفت بمون 

دچار🌿

اسی اگه همچین ادمی تو زندگی من باشه قابلیت کشتن خودش و خانوادشو دارم

تو چجوری ۸ سال زندگی کردی و هنوزم میگی طلاق نگیرم شاید درست شه؟ 

پدرتم‌ که حمایت گره هرچی بیشتر بشینی بدبختتر میشی باید خودت همت کنی و طلاق بگیری

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
اسی اگه همچین ادمی تو زندگی من باشه قابلیت کشتن خودش و خانوادشو دارمتو چجوری ۸ سال زندگی کردی و هنوز ...

انگار طلسم شدم انگار شوهرم خدا شده برام با تمام بدیهاش نمیدونی چقدر برام‌مهمه یک بار مادرشوهرم موهامو شونه کرده بودم یواشکی برداشت برد ولی اونروز سرکه ریختم و این کارا کلی حالم خوب شد حالا میبینم چقدر این آدم به من بدی کرده د من فکر میکردم مشکل از منه مگه من چیکار کردم چی کم دارم 

انقدر که خرم هی میگم شاید واقعا من دارم بداخلاقی میکنم بزار یک مدت کاریش نداشته باشم هرکار میخواد ب ...

بابا این روااانیههه

فوری زنگ بزن تیمارستان بیان وردارن ببرنش

دختر زود جم کن برو

ب درک هر چی میشه

اخلاقای گندشو دونه دونه بنویس ،توی دادگاه بگو 

حضانت بچتم بگیر

مهریه‌تم بگیر 

بابا این روااانیهههفوری زنگ بزن تیمارستان بیان وردارن ببرنشدختر زود جم کن بروب درک هر چی میشهاخلاقای ...

اصلا قبول نداره رفتاراش میگه تقصیر تویه نه من اصلا اینجوری نیستم سقط کردم  میگفت بچه از من نیست

اصلا قبول نداره رفتاراش میگه تقصیر تویه نه من اصلا اینجوری نیستم سقط کردم میگفت بچه از من نیست

وای

واااای

بگو پس خیلی قررمسساقی که فک میکنی زنت خرابه و نگهش داشتی

دختر بهت توهین شده

چرا اینجوری میکنیییی؟؟؟؟

میگه تو داری بزرگش میکنی تو بامن خوب باش باهات خوبم

بگو با این مغز ناقصت 

با این اخلاق گوهت

با این طرز برخوردت با من ، هیچ زنی تو صورتت تف نمیندازه

محبتم میخوای؟؟؟

برین بهش پفففیوزوو

از چی میترسی