2777
2789
عنوان

بیاین بگید این حیوون بدرد نمیخوره هی دلمو خوش نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه میگه تو مشکل داری تو سر کشی خوب باش چشم‌بگو تا خوب بشم‌بچه دارم

پوووففف دست پیش میگیره پس نیوفته، میخواد اعتماد به نفستو تخریب کنه خودتو مقصر بدونی و نری 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

در قفل بوده یک ساله قفل نمیکنه دوربین گذاشته تو‌حیاط

خدا صبرت بده 

اگه واقعا واقعی باش حرفهات نمی‌دونم استاتر ببخش حلالم کن ولی اصلا باورم نمیشه در این حد آخه ...

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

نه میگه تو مشکل داری تو سر کشی خوب باش چشم‌بگو تا خوب بشم‌بچه دارم

بعد یازده سال زندگی مشترک فهمیدم زن هرچه ناز کنه نازکشش بیشتر هرچه خرج کنه ارجش بیشترهرچه سلیطه احترامش بیشتر ....من همیشه تو دعوا ها ساکت وبی زبون وترسو بودم مثل چی میترسیدم الان دعوامون بشه مثل شیر زخمی وحشی میشم البته زور یه انگشتشو ندارم ولی بازم قشنگ حس میکنم میترسه از ادامه دعوا ویا شروع دعوا....

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

اینجا میای بیشتر نوشتم چرا با شوهرت موندی ب جای این چیزا برید پیش روانشناس روانپزشک

بردمش میگه مریضه خودش میگه گوه خورده و این حرفا یواشکی دارک میدم ۳ ماهه ولی با الکل که هرشب میخوره تداخل داره بدتر شده حتی از در مطب اومدیم بیرون گفت به دکتر خط میدادی

به جان بچم راست میگم

عزیزممم خیلی ناراحت شدم برات ....

چرا موندی پس تو این زندگی .....

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بردمش میگه مریضه خودش میگه گوه خورده و این حرفا یواشکی دارک میدم ۳ ماهه ولی با الکل که هرشب میخوره ت ...

با مشروب میدی بخوره قرص رو ؟؟؟

خب چرا مشروب میخوره بهش بگو نخور....