2777
2789

خودم دیشب بود

کلا خیلی خسته بود دیروز گفت کارتمو از تو شلوارم در بیار بهم بده بهش دادم بقیه کارتاشو گذاشتم رو میز

دیشب بهم گفت چرا نزاشتیش داخل جیبم مگه فردا نمیخوام برم سر کار اگه نمیبردمشون چی 

بعد گفت مثل پسر برادرم که سندروم دست بیقرار داره بچهارو میزنه تو سندروم مغز بیقرار داری

منم هیچی نگفتم فقط رفتم تو خودم و اشک تو چشام جمع شد 

بعدش هی چندبار گفت چته ناراحت شدی 

دراز که کشیدیم بخوابیم من بخاطر شرایط بارداریم رو تشک جدا میخوابم ولی دیشب فاصله دادم تشمو با تشکش دستشو دراز کرد که من دستمو بزارم تو دستش ، گذاشتم، گفت بیا پیشم دراز بکش رفتم گفت ناراحت شدی؟ گفتم خودت سندروم داری، بعدشم گفتم عذر خواهی کن عذر خواهی کرد منم گفتم بخشیدمت ، و کلا همه ناراحتیم یادم رفت

😂😂😂😂عزیزمد😍

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوروز پیش سر بارداریم سونو دادم اصلا نپرسید سالمه یا نه فقط سریع گفت جنسیت رو چی گفت منم ناراحت شدم عصبی شدم گفتم سلامتی بچه مهم نیست فقط جنستیش مهمه اونم دیگه هیچی نگفت منم قهر کردم و رفتم تو قیافه بعد دیگه خودش اومد منت کشی الان دیگه دیقه به دیقه میپرسه بچه خوبه همه چی اوکیه🤣

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤

هم دیشب دعوا کردیم هم صبحی،،،دیشب رفتیم بیرون گردو خریدیم اومذیم خونه من چند تا گردو شکستم ببینم چجوریه شوهرم از تو اتاق پرید اومد بیرون گفت چرا اینقدر گردو میشکنی؟؟؟؟)خیلی هم خسیسه) دیگه منم عصبانی شدم گفتم تو خیلی خسیسی به همه چی کار داری و دعوا شد،،،،صبحی هم گفتم چرا نمیری دنبال کارای خونه ،،،،خونمونو داریم بازسازی میکنیم خاله ام تا خونمون اماده بشه خونشو مجانی داده به ما الان یک ماهه تو خونه خالم هستیم و من خیلی خجالت میکشم چون قراره پسرش بیاد تو این خونه برای کنکور بخونه،،،،شوهر مفتخورمم نشسته اینجا و تکون نمیخوره ،،،حالا خواهر برادراش همه وضع توپ ،،خواهرش یه ساختمان ۵ طبقه داره یک روز نمیزارن پا بزاری در خونشون ولی بیچاره خالم 

البته ما اگه در حد جنگ جهانی هم دعوا کنیم شوهرم همون لحظه میاد برای اشتی و منو میبوسه،،،،میگه وقتی باهام حرف نمیزنی هیلی حالم بده انگار یه چیزی گم کردم ،،،سر کار نمیتونم تمرکز کنم

دوروز پیش سر بارداریم سونو دادم اصلا نپرسید سالمه یا نه فقط سریع گفت جنسیت رو چی گفت منم ناراحت شدم ...

آخی خب ذوق داشت ببینه چیه منظور که نداشته😅😅  خداروشکر که سالم بود

من خودم که از سنو اومدم اول از همه گفتم اگه گفتی چی بود نزاشتم تا سوال کنه😂😂

آخی خب ذوق داشت ببینه چیه منظور که نداشته😅😅 خداروشکر که سالم بودمن خودم که از سنو اومدم اول از هم ...

نه اخه از همون اول همش میپرسید کلافم کرده بود🤣🤣

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
البته ما اگه در حد جنگ جهانی هم دعوا کنیم شوهرم همون لحظه میاد برای اشتی و منو میبوسه،،،،میگه وقتی ب ...

اره دقیقا مال منم همینطوره

اصلا اگه خسته و عصبی باشه من که باهاش قهر کنم دیگه قشنگ معلومه چه قدر اذیت میشه

اگه گریه کنم که کاری میکنه من ازش عذرخواهی کنم میگه اگه میخوای خردم کنی گریه کن