2777
2789
عنوان

وایی خیلی حالم بده😪😪

145 بازدید | 12 پست

صب ۷ و نیم کلاس دارم  انقدرم خوابم میا  که نگو ساعت ۱ خوابیدم ازوقتی خوابیدم تا جشمام میره رو هم بدنم فلج میشه انگار حش میفته انگار روم فقط چشام باز میشه  نفس تنگی میگیرم دستام درد میاد اصلا نمیتونم تکونش بدم به زور دستام کم کم تکون میدم باز بیدار میشم هر دفعه که خواب میرم همینجور میشه الان ۱ ساعته هنینجور میشم نمیدونم چیکار کنم خیلی حالم بده😪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب هوش مصنوعی

این علائمی که توصیف کردی، شبیه به حالتی به نام "فلج خواب" است. در این حالت، فرد بیدار می‌شود اما نمی‌تواند حرکت کند یا صحبت کند و ممکن است احساس ترس و فشار روی سینه داشته باشد.

اگر این وضعیت به طور مکرر برایت اتفاق می‌افتد، بهتر است با یک متخصص خواب یا پزشک مشورت کنی. برخی از راه‌هایی که ممکن است به کاهش این حالت کمک کنند عبارتند از:

1. تنظیم وقت خواب: سعی کن هر شب در یک ساعت مشخص بخوابی و بیدار شوی تا الگوی خواب منظمی داشته باشی.
  2. ایجاد محیط خواب مناسب: اتاق خوابت را خنک، تاریک و آرام نگه دار تا بهتر بخوابی.
  3. پرهیز از کافئین و الکل: مصرف کافئین و الکل قبل از خواب می‌تواند کیفیت خوابت را تحت تاثیر قرار دهد.
  4. تکنیک‌های آرامش‌بخش: قبل از خواب از تکنیک‌های آرامش‌بخش مثل تنفس عمیق یا مدیتیشن استفاده کن.

این نکات ممکن است بهت کمک کنه، ولی حتماً با یک متخصص مشورت کن تا راهنمایی دقیق‌تری دریافت کنی

تقریبا ۱ سال وخوردی پیش رفتم دکتر گفت دریچه قلبت شله نمیدونم چی قرصم داد ولی دیگه بعد یه مدت نخوردم ...

اره منم این مشکلو دارم قرص پروپرانول میدن معمولا اگه الان داری برو یکی بخور

بی ضرره واسه استرس هم میخورنش معمولا ببین اروم تر میشی

اره منم این مشکلو دارم قرص پروپرانول میدن معمولا اگه الان داری برو یکی بخوربی ضرره واسه استرس هم میخ ...

اره دارم 

حس میکنم استخون دستام درد میکنه انقد که بهن فشار اومده🙁