2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم اینجوری هستن

565 بازدید | 20 پست

من اگر از درد در حال مرگ باشم یه لیوان آب دستم نمیده اصلا تو مریضی و حال بدی بهم نمیرسه. هیچ وقت یادم نمیره باردار بودم یه بار بدجور بی‌حال شدم سرم داشت گیج میرفت همینطور افتادم رو مبل به من گفت بلندشو یه آب قند بخور خوب شی منم اول هیچی نگفتم ببینم خودش حالیش میشه دیدم نخیر خبری نیست بهش گفتم من با این حالم بلند شم برا خودم آب قند بیارم ؟ آخرشم رفت گرفت خوابید یه آب قند دست ما نداد 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اح چه رو مخعجب صبری داری

چیکارش کنم به روش آوردم صدبار بازم حالیش نیس

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
دقیقا ،حتی یه بار توان حرکت نداشتم یه لگد زد بهم گفت پاشو یه غذا بپز بخور جون بگیری

من نهایت لطفی که تو مریضی بهم میکنه اینه که ازم غذا نمیخواد از اونور فکر نمیکنه من مریضم مث اون نمیتونم گرسنگی رو تحمل کنم.

چیکارش کنم به روش آوردم صدبار بازم حالیش نیس

حتما تو خونشون اینجوری تربیت شده

یا مامانه خیلی زنانگی نداشته و هی کلفتی کرده

اینم اینجور باراومده

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

خدایی نه در این حد دیگه

بعضی موقع ها که به این مسئله فکر میکنم دلم میخواد از غصه دق کنم

حتما تو خونشون اینجوری تربیت شده یا مامانه خیلی زنانگی نداشته و هی کلفتی کردهاینم اینجور باراومده

وای خانواده اشون شدیدا مرد سالارن یعنی اصلا عیب میدونن مرد کاری کنه ولی با این وجود باباشون آشپزی بلده وقتی مادرشوهرم مریض میشه مث پروانه دورش میگرده یا حتا داداشاش اما این نمیدونم چرا اینطوریه

وای خانواده اشون شدیدا مرد سالارن یعنی اصلا عیب میدونن مرد کاری کنه ولی با این وجود باباشون آشپزی بل ...

عجب ...شانس تو

کاش از اول ازدواجت این مسئله رو باهاش حل میکردی

موضوع مهمیه واقعا

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

عجب ...شانس توکاش از اول ازدواجت این مسئله رو باهاش حل میکردیموضوع مهمیه واقعا

اول ازدواج اینجوری نبود بهتر بود بعد دو سه سال تازه خود واقعی اشو رو کرد فقط نمیدونم به چه روشی بهش بگم به هر روش بهش گفتم جواب نداده تا الان

نه خداروشکر هوامو داره

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
دقیقا ،حتی یه بار توان حرکت نداشتم یه لگد زد بهم گفت پاشو یه غذا بپز بخور جون بگیری

شوخیه دیگه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

نوزاد ما هنوز یه ماهشم نشده و حالش اصلا خوب نیست 💔💔.‌‌  

دکتر گفته معجزه میخواد 

هی داره بدتر میشه حالش 

توروخدااا دعا کنید براش و کمک کنید ادمای بیشتری ببینن تاپیکو

بیاید خدارو به تمام مقدساتش قسم بدید که بچمونو و سلامتیشو ببخشه بهمون 

هرکدوم ده عدد از ته دلتون بگید که بیام خبر خوب شدنشو بدم بهتون ان شاالله ❤️❤️

«یا سَیِّدی یا اَللَّهُ»

«بِحَقِّ مُحَمَّدٍ»

«بِحَقِّ عَلِیٍّ»

«بِحَقِّ فاطِمَةَ»

«بِحَقِّ الْحَسَنِ»

«بِحَقِّ الْحُسَیْنِ»