2777
2789
عنوان

هدف این زن از این کارا چیه

154 بازدید | 8 پست

جفتمون شنونده رادیو بودیم از طریق اینستا آشنا شدیم همشهری بودیم دوست شدیم ولی اون پشت سرم میرفت به عوامل رادیو پیام میداد میگفت فلانی رو آنفالو کنین! میگفت «یا همه شنونده ها رو فالو کنین یا هیچ کدوممونو» من چون شنونده خیلی قدیمی بودم عوامل منو میشناختن و به من لطف داشتن. یه بار یکی از عوامل بهم گفت خبر داری فلانی پشت سرت همچین پیامایی به ما میده؟ شوکه شدم. بهش گفتم چرا همچین میکنی گفت «به خاطر حسادت زنانه». همیشه فکر میکرد با عوامل هماهنگ میکنم که آهنگای خواننده محبوبم رو پخش کنن. بعد یه مدت هم آنفالوم کرد و قطع رابطه کردیم. الان بعد دو سال داریم برنامه مشترک میشنویم و میدونه منم این برنامه رو گوش میدم چون پیامکامو میشنوه منم مال اونو میشنوم. وقتی تهیه کننده از خواننده محبوب من آهنگ پخش میکنه همیشه پیامک میزنه بد و بیراه میگه بهشون. میگه چرا آهنگای فلانی رو پخش میکنین کیفیت برنامتون پایین میاد اه چقدر تهیه کننده تون کج سلیقه اس افتضاحه و کلا توهین میکنه. به نظرتون دلیل این کارش اینه که من بشنوم این حرفا رو؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهوم ولی معمولا من ندیدم کسی تو رادیو فوش بده این چیز ها این پیام ها رو پخش نمی کنن

این زنه کلا لحنش همینه حتی اگه اسمشو نخونن همه متوجه میشن پیام اونه. همش نیش میزنه اونطور نیس که فحش بده ولی جمله بندیاش بی ادبانه اس گوینده ها خودشون تغییرش میدن میخونن 

ادم حسود خودش رو نابود می کنه

رفته به گوینده پیام داده گفته چرا فلانی رو فالو کردی ولی منو نه بزن آنفالوش کن اونم اینو بلاک کرده. با اینکه متاهله و بچه داره ولی تک تک عوامل مرد رو امتحان میکنه و شنیدم پیامای ناجور میفرسته واسه برنامه ها