2777
2789
عنوان

خانوما بیاین کمک خواهر شوهر

373 بازدید | 40 پست

هیچوقت بهم زنگ نمیزنه هیچوقت تاحالا خونشون دعوتم نکرده از وقتی عروسشون شدم فقط یکبار که اونم خودم رفتم با همسرم دعوتم نکرده اصلا مسافرت یا هرجایی بره دریغ از یدونه شکلات زیاد در قید مادیات نیستم محبت دلی از همه چیز برام مهم تره اگه خونه مادر شوهرم باشیم انگار نه انگار من هستم سرش تو گوشیه قبلا باهاش درد و دل میکردم همه چیزو می‌رفت به همه می‌گفت خلاصه سرتونو به درد نیاورم فردا میخواد پاهاشو عمل کنه برم بیمارستان کنارش؟؟؟ البته منم عمل کردم اصلا بهم سر نزد بعداز چند روز زنگ زد که تو گوشی شوهرم دیدم بهش پیام داده گفته به خانمم زنگ بزن حالشو بپرس

ببخشید ببخشید ببخشید بازم ببخشید اینو میگم

اسکلی؟

اینقدر مهرطلب نباش

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد در صد نرو 

چند روز بعد عملت بهت زنگ زد تو هم همونقدر بعد عملش زنگ بزن

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

باورتون میشه تمام تولداش براش کادو گرفتم هرجا بره بهش زنگ میزنم حالشو میپرسم برا بچش چیزی ببینم میخرم ولی این اصلا هیچ مهر و محبتی نداره اصلا یادم نمیاد آخرین بار کی شمارش رو گوشیم افتاده همیشه زنگ میزدم بهش ولی یه مدته دیگه نمی‌زنم

موقع عمل پست در اتاق باشی،؟؟

نه نرو.

نهایتا واسه ملاقات ساعت ملاقات برو. یا دو روز دیگه زنگ بزن حالشو بپرس.

همسرت میره؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔