بچه ها منو جاریم با مادرشوهرم تو یه ساختمونیم، جاریم دختر اولشو که عروس کرد مهمونیش خونه مادرشوهرم بود چون خونش بزرگتره، هردفعه میومدن صندلی های میز غذاخوریمو میبردن پایین حالا جالبه ماباهم قهر بودیم و موقع عروسی دخترش اشتیمون دادن واسه همین خودش اصلا رو نمیزد بهم صندلی ها رو هم مادرشوهرم میگفت بیار پایین، الانم داره دختر دومیشو عقد میکنه میدونم که باز میان صندلی های منو میبرن بخدا دوست ندارم بدم موندم چکار کنم، بعد اینکه ما تازگی ها اسپیکر خریدم مطمئنم که میان اینم میبرن واسه دختر اولش که اسپیکر نداشتیم اجاره کردن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اونروزم خواهرشوهرام بهم گفتن اسپیکر تو بزن به شارژ برای روز مجلس منم گفتم برن کرایه کنن اسپیکر ما جواب مجلس اینارو نمیده، البته بزرگه از این کنار تلویزیونی ها هست ولی اینجوری گفتم بهشون، بعدم گفتم پایه های صندلی هام لق شده
🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸 💞خودت را دوست بدار💞