2777
2789
عنوان

کسایی که ارشد دولتی قبول شدین

65 بازدید | 6 پست

من ارشد یکی از دانشگاه های تهران رو باید بیارم چون خودم اونجا زندگی میکنم نمیتونم برم یه شهر دیگه از طرفی چون لیسانسم رو دانشگاه آزاد گرفتم و هیچی ازش نفهمیدم دیگه گفتم برا ارشد فقط دولتی میخوام ولی خیلی استرس دارم که نکنه نشه آخه قبولی تهران راحت نیست 

از تجربه هاتون میگین چند وقت قبل آزمون شروع کردین به خوندن روزی چقدر میخوندین 

گفته بودی که چرا خوب به پایان نرسید؟ راستش زور منِ خسته به طوفان نرسید... گرچه گفتند بهاران برسد مال منی قصه آخر شد و پایان زمستان نرسید... من گذشتم که به عشق تکیه کنم ، جگرم سوخت ولی عشق به عصیان نرسید...

رشته؟

حقوق

گفته بودی که چرا خوب به پایان نرسید؟ راستش زور منِ خسته به طوفان نرسید... گرچه گفتند بهاران برسد مال منی قصه آخر شد و پایان زمستان نرسید... من گذشتم که به عشق تکیه کنم ، جگرم سوخت ولی عشق به عصیان نرسید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمونهای ده سال اخیر رو بگیر و بخون تا دستت بیاد از کدوم مباحث بیشتر سوال میدن ، روزی سه چهار ساعتم ...

پایه ام صفره برا همین اگه سالهای قبل رو هم بگیرم نمیتونم بزنم ناچارم اول خودم بخونم و تست بزنم بعد یک ماه آخر آزمونهای ده سال پیش رو بگیرم بزنم ولی الان از روزی ده ساعت شروع کردم امیدوارم نتیجه بده 

پایه ام صفره برا همین اگه سالهای قبل رو هم بگیرم نمیتونم بزنم ناچارم اول خودم بخونم و تست بزنم بعد ی ...

سوالات جواب داره ، با جوابشون بخون هدف اصلی اینه که متوجه بشی برای ارشد چطور و بیشتر کدوم مباحث رو بخونی