2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

مرغ بگیر گاهی واسه خودت سوپ مرغ بذار

یه تیکه مرغ یه سر پیاز با ادویه نمک.جو پرک هم می تونی بذاری.با نون بخور اگه نزدیکتون نونوایی هس نون گرم بگیر

خوراک تن ماهی درست کن؛تن ماهی رو بجوشون روغنشو بگیر بریز دور با پوره گوجه یا رب گوجه و پیاز تفت بده سیب زمینی نگینی شده هم میتونی جدا سرخ کنی اضافه کنی ولی خب چون میگی زیاد سیب زمینی می خورم نذار بدون اونم خوشمزس.

هر وقت میری شهرتون چنتا وعده خورش فریزری بیار هر موقع غذای سلف رو دوست نداشتی یه لیوان برنج کته بذار با خورش بخور.

یا اینکه بگو برات همبر خونگی درست کنن فریز شده بیاری خوابگاه.حتی مواد کباب لقمه ای هم می تونن درست کنن پهن کنن تو پلاستیک فریزر با لبه سینی فلزی تقسیم بندی کنن فریز شده ببری هرموقع خواستی دوسه تیکه دربیاری با برنج یا نون بخوری.

اگه نزدیکتون بازار سنتی هست ببین چه روزی ماهی تازه میارن برو بگیر بگو پاک کنه دیگه بعد خودت می تونی بشوری یه وعده بخوری یکی دو وعده هم ازش بذاری فریزر واسه بعدنت.

سوپ شیر و سوپ خامه هم خییلییی خوشمزن ولی راستش دستورشونو بلد نیستم🥲

استانبولی درست کن، کشمش پلو درست کن با مرغ، تن ماهی درست کن ، کوکو سیب زمینی، اینا غذا های آسون و کم ...

استانبولی همونه که با گوجه و سیب زمینیه؟

طبع همشون سرده🥹

شما گوشت و مرغ بردین؟

سلام عزیزممرغ بگیر گاهی واسه خودت سوپ مرغ بذاریه تیکه مرغ یه سر پیاز با ادویه نمک.جو پرک هم می تونی ...

عزیز دلم مرسی ازت

خیلی دوست داشتم خورشت درست کنم و فریز کنم ولی اتاقمون هشت نفرست و فقط یه یخچال کوچولو داره🥲

فسنجون سخت نبود؟شما گوشت و مرغ میبردین؟میرزا قاسمی بادمجونش رو از خونه حاضر میکردین؟

گوشت رو میبردیم ولی مرغ رو از همون شهری که بودیم تهیه میکردیم

نه اصلا حاضر کردن بادمجون کاری نداشت

روی گاز میذاشتیم کباب بشه با پوست . پوستشو با آب سرد جدا میکردیم(توی سینک) بعد توی تابه میریختیم و له میکردیم

سلام استارتر خوبی ؟

ی سوال دارم

به نظرت ی دانشجو که میره شهر دیگه خوابگاه خرجش در ماه چقدر میشه ؟

نه در حدی که پادشاهی کنه و نه در حدی که فقط بخور نمیر زندگی کنه ی چیز در حد متوسط رو به خوب