2777
2789

با به دنیا اومدن بچه 

همسر بیکارتون سرکار نمی ره

مشکلات روانی که دارید تشدید میشه که خوب نمیشه

اعتیاد همسرتون رفع نمیشه

وقتی تاب آوری تون پایینه و تحمل سختی های زندگی رو ندارید، تحمل بی پولی ندارید، یا به هر دلیلی فکر میکنید بچه مانع پیشرفت شماست و فقط به خاطر دل دیگران میخواد بچه دار شید خواهشااااااا بچه دار نشید.

هر روز تو مدرسه حداقل یک نفر رو داریم که وقتی بیمار میشه یک ساعت بلاتکلیف میشینه تا پدر یا مادر قبولش کنن و بیان دنبالش. 

به شددددت متنفرم از مادرایی که به هرررر دلیلی بچه هاشون رو این شکلی رها میکنن. مادر باید نهایت عشق و محبت و از خودگذشتگی رو نسبت به فرزندش داشته باشه نه اینکه ولش کنه به حال خودش.

قبل از روی تخت رفتن لطفا همه جوانب رو در نظر بگیرید مادران اینده

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاً 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

بدم میاد از اینایی که حامله میشن میگن وای از دستمون در رفت

خب عزیزم من با اینکه خیلی مراقب بودم ناخاسته باردار شدم

ولی خب خیلی سعی میکنم مادر خوبی باشم متاسفانه بعضی وقتا کم میارم دوتا پشت سر هم پسر دارم

وای دقیقا . امروز مدیر مدرسه یه حرف جالبی زد گفت شما اول باید مادر خوبی برای فرزندتون باشید بعد کارم ...

چ مدیر دلسوزی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

ببین خیلی شعاری حرف زدی..

من خیلی ازین حرفا میشنوم باید فلان بود و..بله یه مادر ایده آل باید خیلی کارا بکنه ولی هیچ چیزی توی این دنیا ایده آل نیست مهم اینه نقاط قوتت بر نقاط ضعفت غلبه داشته باشیه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

عزیزم وقتی پدر و مادر هردو شاغلن طبیعیه که هماهنگی و مرخصی گرفتن و رسیدن یکی دوساعت طول بکشه 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره