2777
2789
عنوان

بنده یه کادر درمانی بدبختم

119 بازدید | 7 پست

یه مشکلی واسه مریض پیش اومده که یه عارضه ی عادی بود بعد از کلیییی فحاشی و بی احترامی رفته، ازم شکایت کرده سرم داره منفجر میشه

من ک تبرئه میشم چون واقعا اون عارضه از نظر پزشکی اوکیه اماااا جنگ اعصابی ک درست کرد حرفای زشتی که بهم زد... ازین ب بعدم تااا بخوام تبرئه بشم کلی باید برم و بیام... 

مردم گشنه، شدن... از رو گرسنگی همه کار میکنن 

و لعنت به اون روزی که من این شغلو انتخاب کردم

امیدوارم هرجا هستی بدترین ها سرت بیاد مفت خور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشک هستین؟

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین

شکایت کنید ازشون به خاطر توهین و فحاشی شلاق و جزای نقدیش و حبسش رو باید تحمل کنه

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین
شکایت کنید ازشون به خاطر توهین و فحاشی شلاق و جزای نقدیش و حبسش رو باید تحمل کنه

میدونی از فضای دادگاه و محاکمه خسته شدم وقتی میرم توش تپش قلب میگیرم برمیگردم خونه تا چند روزی حالم بده تا حد امکان میخوام مدام پام باز نشه... با این وجود فشاری ک به قلبم اومده هم خیلی زیاده... دلم میخواد شکایت کنم منم اما نمیدونم توانشو دارم یا نه

میدونی از فضای دادگاه و محاکمه خسته شدم وقتی میرم توش تپش قلب میگیرم برمیگردم خونه تا چند روزی حالم ...

بسپر به وکیلی چیزی نگذر از این چیزا ساده بگذری بعدا خدای نکرده بدترشم میشه هر روزم قبل کارت سعی کن صدقه حتما بدی و این ذکر رو بخونی بعد بری سر کار 

بسم الله الذی لا یضر مع اسمه شئ فی الارض و لا فی السماء و هو السمیع العلیم سه بار بخون در حدیث پیامبر اومده کسی که صبح بخونه هیچ چیزی تا شب بهش ضرر نمی رسونه و شب هم بخونه تا صبح هیچی بهش ضرر نمی رسونه خیلی واسه خودم جواب داده