2777
2789
عنوان

تو گوشیم اب رفته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 78 پست
دیگه فک نکن هستی من مطمئنم کامل خراب بشه چاره ای ندارن میخرن بتو صد بار گفتم نگو کار میکنم میخرم بزا ...

منم نگفتم کار میکنم دیشب میگفتم وظیفتونه بخرید نمیخرید همون چسه طلامو بدید بفروشم من بدون گوشی نمیتونم

بعد از این میسوزم که این طلای منو برداشت برا دندونم فروخت ۶ تومن شد یه پلاک کوچیک بود ۴ تومنشو داد دندون دو تومن گفت نگه میدارم برا دندون میدم حالا اون دو تومنو برداشته داده ویزیتای دکتر من ک البته دو تومنم نشده فوق فوقش ۱ تومن شده باشه میشه نه من دادم تو ویزیت دکتر بری به من ربطی نداره

میگم ویزیت دکترم وظیفه منه ک از پول خودم بدم؟من نمیدونم اینا نقش چه گوهیو دارن این وسط

خدا میدونه چقدر نفرینشون کردم از دیشب

با تموم وجود ازشون متنفرم ببین چقدر منو اذیت کردن این چند ساله

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

عزیزم بذارش جلو سشوار

جوری کە دقیقا باد سشوار از داخل سوکت شارژر برە داخل گوشی

بعد من دوتا سشوار داشتم نوبتی روشن میکردم میذاشتم جلوش نکنە سشوار هم بسوزە

منظورم اینە کە طولانی جلو سشوار بذارش

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار تو‌گونی برنج خوب میشه

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

دیگه حتما از بالاش یسوراخی پیدا کرده دیگه وللش فدا سرت از این به بعد مواظب باش

ریدم تو سوراخش

الان بابام منو برد چند تا تعمیرگاه با اینکه دیشب با حرفای ننم جوگیر شده بود میگفت اره من دیوونم مگ پول بدم گوشیشو تعمیر کنم باز دلش سوخت منو برد چند جا نشون داد گفتن قیمتشو بعد اومدیم خونه ک بعد از ظهر ببره درست کنه باز مامانه کثافتم منصرفش کرد

خدا لعنتش کنه فاطی فقط همین

عقده ایه عوضی من نمیدونم چی میخواد از جونم

هیچوقت نمیبخشمش هیچوقت

دیونه😂😂نمیشه گفت اینو من ی سمت گوشیم شده مونده اینطوری مال ابی یهو نصف شب بود دیدیم همه جاش داره ا ...

همونجوری کار میکنی؟

همین دیگه ال سی دی درجه دوئم داشتن ولی میگن اگ اونو بزنی از در مغازه بری بیرون احتمال داره هربلایی سر گوشیت بیاد گلس بزنی ترک میخوره در این حد اونجوری خرج دوبرابر میزاره رو دستم

منم نگفتم کار میکنم دیشب میگفتم وظیفتونه بخرید نمیخرید همون چسه طلامو بدید بفروشم من بدون گوشی نمیتو ...

وای مگه فروختی اخرش ی هستی من خدا بگم تورو چیکار کنه هی گفتی بفروشم اینام سو استفاده کردن ببین نفرینو ولش کن با جنگ و دعوا مظلوم نمایی هر طور شده بگو ببرن درس کنن اگه کار میکنه فعلا ببخیال اگه خدایی نگرده کامل خراب شد دیگه خون بپا کن

عزیزم بذارش جلو سشوارجوری کە دقیقا باد سشوار از داخل سوکت شارژر برە داخل گوشیبعد من دوتا سشوار داشتم ...

دیشب حدود یه ربع سشوار زدم خداروشکر قابل کار‌کردن شد فقط اون قسمتی ک کلا تاچش از کار افتاده درست نشد فقط بعد سشوار رنگ پخش کرد میترسم باز سشوار بزنم بدتر شه فعلا دارم کار میکنم دیگه خدا کنه همینجوری بمونه

همونجوری کار میکنی؟همین دیگه ال سی دی درجه دوئم داشتن ولی میگن اگ اونو بزنی از در مغازه بری بیرون اح ...

اره کار میکنم هستی سنگ جون تر از گوشی من نیست رو کره زمین نسلشون منقرض شده این هنوز دست منه از اخرای سال ۹۶ خودش ی عمره ها😐😂

دست دو نبود بازم اینطوری شد نمیدونم ممکنه هم دسته دو باشه تعمیرکاره نگفته باشه خلاصه انشالله که پخش نشه

اره کار میکنم هستی سنگ جون تر از گوشی من نیست رو کره زمین نسلشون منقرض شده این هنوز دست منه از اخرای ...

وای دقییقا گوشیای قدیمی عمرشون عمر نوحه ما یه نوکیا داریم فک کن زمانی ک تازه گوشی لمسی اومده بود اینا خریده بودنش یعنی قبل از سال نود اصن تو بگو اخ گفته باشه😐😂ما هربار گوشیامون خراب میشه میریم سراغ اون

دسته دو نه درجه دو ینی کیفیتش کمتره ممکنه فیک زده باشه براش ولی گفته اصلیه کلاه گذاشته سرش وگرنه اصلی باشه به همین راحتی چیزیش نمیشه منم این بدبختو ریدم ک اینجوری شد یبار با راستین دعوام شد گوشیو از فاصله پنج متری پرت کردم طرفش😑

ببین حالا که بابات راضیه مامانتو بیخیال یروز خودتو میزنی مظلوم نمایی میری میگیری ولش کن

بدبختی اینه حرف نمیزنم باهاش😂

وای دقییقا گوشیای قدیمی عمرشون عمر نوحه ما یه نوکیا داریم فک کن زمانی ک تازه گوشی لمسی اومده بود این ...

همین مامانمم ی هواوی داره از ۹۵ دسشته ولی اون خیلی سخت تر گوشی من کار میکنه😂

وای تو چرا مثل ابی دیوونه ای اونم پرت میکنه عصبی میشه من میگم خودت بزن ولی ضرر مالی نزن خب اینطوری میکنی بعدا مامانت عصبی میشه نمیزاره

وای مگه فروختی اخرش ی هستی من خدا بگم تورو چیکار کنه هی گفتی بفروشم اینام سو استفاده کردن ببین نفرین ...

من نگفتم بفروشه خودش گفت از کجا بیارم بده بفروشم برد فروخت

چیکار کنم فاطی من از درد بال بال میزدم برام کوچیکترین اهمیتی نداشت طلام

نه کامل که خراب شه تبدیل میشم😂به قتل میرسه کارم