2777
2789
عنوان

تو گوشیم اب رفته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 78 پست
😭تو ببین من چی کشیدم تازه دیروز یه بگایی بزرگ دیگه داشتم تو مدرسه ک اینجا نمیتونم تعریف کنم باید بی ...

ببین گوشی ی گزینه داشت میزدیم برنامه نیم صفجه میشد من الان اونو گم کردم کاش بتونی پیدا کنی اونو بزنی میتونی بیای پی وی سر هیچ  و پوچ تورو خدا اعصابتو خورد نکن مطمئن باش اینم خراب بشه مجبور میشن بخرن 

هستی اومدم پی وی گفتم صبح یچیز شبیه اونی که میگفتن افتاد انقدر چندشم شد کلی بالا اوردم  نتونستم نگاه کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ اگه رنگ پخش شده پس راست میگه هستی

اره دیشب لعنتی اینجوری نبود گفت ضربه خورده احتمالا منم گاوم اخه میدونی چند بار این گوشیو ضربه زدم یوقتایی خودم تعجب میکردم از اینکه کار میکنه هنوز گوشیم بلاخره ترکید لعنتی😭

صب روشنش کردم دیدم رنگ پخش شده

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
نه نه اینکار بدترش میکنه من دوبار تجربه داشتم تو گوشیم اب رفت تازه یجای گوشیمم شکسته بود سریع نفوذ م ...

نه دیشب کارایی ک ایشون گفتو کردم تو برنجم گذاشتم خداروشکر قابل کار کردن شد ولی یه قسمت رنگش پخش شده نمیدونم والا بخاطر جارو ایه ک روش زدم یا از قبل ضرب دیده چون دیشب اینجوری نبود بعد ک خاموش کردم سشوار اینا کشیدم اینجوری شد

اره دیشب لعنتی اینجوری نبود گفت ضربه خورده احتمالا منم گاوم اخه میدونی چند بار این گوشیو ضربه زدم یو ...

دختر اخه عقلت کجاست باید همون لحظه خاموش میکردی میاوردی میزاشتی تو برنج باور کن درست میشد ضربه  زدی ال سیدیش ترکیده دیگه فداسرت اتفاقیه که شده

ببین یروز بزار تو برنج کامل کشیده میشه اگه تحمل یروزو نداری شب تا صبح بزار

اخه مشکل قاطی کردنش الان حل شده فقط تاچ قسمت بالاش کار نمیکنه ک فدای سرم مشکلی ندارم ولی پخش شدن رنگش که درست نمیشه فاطی😭

ببین گوشی ی گزینه داشت میزدیم برنامه نیم صفجه میشد من الان اونو گم کردم کاش بتونی پیدا کنی اونو بزنی ...

اره خوندم

اره دقیقا همینکارو کردم قبل اینکه بگی از بالا گالری بازه میتونم پیوی بیام

دیگه خداروشکر مشکلش حل شد تنها فکر من این رنگ کوفتیشه😭

دختر اخه عقلت کجاست باید همون لحظه خاموش میکردی میاوردی میزاشتی تو برنج باور کن درست میشد ضربه زدی ...

بابا من اصن فکرشم نمیکردم اب رفته باشه تو گوشی اخه بارون میخورد من هی پاکش میکردم بعد صدبار پیش اومده بود بارون بخوره برف بخوره هیچیش نشد یهو هنگ کرد گفتم لابد حافظش پره یا ویروسی شدا تازه بعد از ظهر به ذهنم رسید ک شاید اب رفته توش

نه دیگه نمیشه اون نبود درس میشد رنگ پخش بشع نمیشه دیگه ولش کن فدا سرت

اینقدرم خوشگله رنگش😭😂هولوگرامیه

کاش بیشتر این پخش نشه ای خدااا

اره خوندماره دقیقا همینکارو کردم قبل اینکه بگی از بالا گالری بازه میتونم پیوی بیامدیگه خداروشکر مشکل ...

دیگه فک نکن هستی من مطمئنم کامل خراب بشه چاره ای ندارن میخرن بتو صد بار گفتم نگو کار میکنم میخرم بزار اروم شن خرشون کن

بابا من اصن فکرشم نمیکردم اب رفته باشه تو گوشی اخه بارون میخورد من هی پاکش میکردم بعد صدبار پیش اومد ...

دیگه حتما از بالاش یسوراخی پیدا کرده دیگه وللش فدا سرت از این به بعد مواظب باش

اینقدرم خوشگله رنگش😭😂هولوگرامیهکاش بیشتر این پخش نشه ای خدااا

دیونه😂😂نمیشه گفت اینو من ی سمت گوشیم شده مونده اینطوری مال ابی یهو نصف شب بود دیدیم همه جاش داره اینطوری میشه تازه اون ال سی دیشم عوض کرده بود