2821
2789
عنوان

پسرم انگار منو دوست نداره

347 بازدید | 14 پست

از باباش دوساله جدام بخاطر اعتیادش ,دیگه الآنم آنقدر اوضاعش خرابه که داداشش بردتش کمپ 

الان پسرم چهارسالشع ،دنبال همه گریه میکنه,و وقتی من مانع بشم منو میزنه و حرف بد میزنه ،میخواد بره خونه داییاش،امرپز کار داشتم گذاشتمش خونه خواهرم 

گفته به خواهرم:  مامانم گفته بابام سفره تو منو ببر سفر پیش بابام ،مامانمو نبر اصلا ،

...

نه عزیزم معلومه دوستت داره فقط چون دلتنگ باباشه این طور گفته 

خیلی کوچولوعه 

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم کاش با یه مشاور کودک صحبت کنی

شاید حتی لازم باشه مشاور خودش با بچه صحبت کنه

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس طلا، استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

نه عزیزم معلومه دوستت داره فقط چون دلتنگ باباشه این طور گفته خیلی کوچولوعه

رفتارش خیلی با من وحشتناک شده ،فک کن ما همه خونه بابام بریم،بعد آخر شب دنبال زن داداشم گریه می‌کنه ک منم ببر خونتون ،من الکی میگم خب با هم بریم جیغ میزنه که نه تو نباید بیایی

...
بچس خیلی اگاهی نداره خیلی اتفاقی زیاد میبینم خانواده هایی ک جدا شدن بچه میل داره به سمت دیگه بره

اونا اصلا حد و مرز ندارن ،یه لا ابالی میشه مثل باباش اگر بره خونه پدر شوهرم 

...

بچه هایی ک پدرمادرشون جدا میشن همین میشن 

دختر من نمیگ منو ببر پیش بابام توداره ولی باباش ک مباد چناااااان برقی میزنه چشماش میره اصصصصصلا یاد من نمیکنه دلشتنگ بشه

گناه دارن لطفا باهاش مهربون باش اونکه نمیدونه باباش چقدر بده بمیرم واسه این بچه ها😭😭😭😭💔💔💔💔

رفتارش خیلی با من وحشتناک شده ،فک کن ما همه خونه بابام بریم،بعد آخر شب دنبال زن داداشم گریه می‌کنه ک ...

بزار مهد با هم سن و سالاش باشه کم کم شرایط رو میپذیره

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

حتما روانشناس کودک ببرید

چون هم پروسه طلاق براش سخت بوده

هم اینکه اعتیاد باباش شده داستان فاجعه تر

چراکه نمیتونه بره باباشم ببینه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه هایی ک پدرمادرشون جدا میشن همین میشن دختر من نمیگ منو ببر پیش بابام توداره ولی باباش ک مباد چناا ...

میگه بابام ماشین بزرگ داره میاد دنبالم منو می‌بره با خودش ،

حالا باباش شپش هم نداره

...
اونا اصلا حد و مرز ندارن ،یه لا ابالی میشه مثل باباش اگر بره خونه پدر شوهرم

فعلا پس باید تحمل کنی تا بزرگتر بشه خودش متوجه بشه الان نمیفهمه از کجا نجاتش دادی باز خوبه مسئولیتشو گردن گرفتی خیلی از این مامانا براشون مهم نیس بچرو ول میکنن ب امون خدا

2825
2823
2791
2779
2792