2777
2789
عنوان

مامانا میشه بیاین🥺🥺🥺🥺🥺

102 بازدید | 8 پست

بچم سه سالشه

از دوسالگی وقتی سرمامیخورد دیگه هیچ شربتی نخورد

و من واقعا وقتی سرمامیخوره بیچاره میشم

تا دوسه هفته هم ابریزش بینی داره

با قطره چکون بهش شربت میدادم همه رو بالا میورد

با قاشقم ک نمیخوره

چیکار کنم الانم ابریزش داره تا دو سه هفته دیگه بیچارم

توی این سن آمپول نیست واسشون ک سریع خوب بشن؟

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تب داره شیاف بزار من فقط شیاف میزارم دختر منم بد داروعه فقط با سرنگ میریزم تو دهنش پلارژین خوبه سیتریزنم برا آبریزش خوبه اینا خیلی بد مزه نیستن یه سرنگ بزرگ ۱۰ سی سی بخر داروهاشو فقط با اون بده من مولتیشم فقط با همین میدم

پسر منم همین بود هیچ جوره نمیخورد دیگه ولش میکردم تا دوسه هفته طول میکشیدفقط واسه تبش حتما شیاف میزاشتم دیگه سخت نگیر اتفاقا واسه آبریزش دارو نده که عفونت بیادبیرون هرچند ظاهر بچه کثیفه همش با دستمال دنبالشی😁

تاجی ام💙💙🌟🌟..🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

تب داره شیاف بزار من فقط شیاف میزارم دختر منم بد داروعه فقط با سرنگ میریزم تو دهنش پلارژین خوبه سیتر ...

اره واسه تبش فقط شیاف میذارم

با سرنگم امتحان کردم اصلااااا دهنشو باز نمیکنه انقد گریه میکنه ک نفسش بند بیاد

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
اره واسه تبش فقط شیاف میذارمبا سرنگم امتحان کردم اصلااااا دهنشو باز نمیکنه انقد گریه میکنه ک نفسش بن ...

خب اینجوری ک نمیشه یه موقع عفونتش زیاده حتما باید آنتی بیوتیک بخوره