2777
2789

بچه ها میگن پیام نور بدون کنکور دانشجو می پذیره با سوابق 

یعنی چی ؟

من هیچی ازاینا نمیدونم میشه بهم توضیح بدین ؟لطفا 

بعد ایا برای قبولی  پیام نور ربطی ب کاشت ناخن و حجاب و ایناهست ؟

گەر تۆ وڵاتی ئەشقی من پێشمەرگەی نیشتمانتم...🫀💫

من‌پیام‌نورم‌اکثرا‌چادی

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون چادرم هست ؟

اره‌من‌بعضی‌وقتا‌بدون‌چادر‌میرم

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

اهان مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی

خواهش‌گلم🌹

ینی با مدرک دیپلمت میری هر رشته ای که دلت بخاد ثبت نام میکنی حتی اگه ربطی به رشته دبیرستانت نداشته ب ...

چجوری میشه ،😐😳من از عصر هنگم میگم پس چرا جماعت اینهمه کنکور اینا میدن اگه اینقد اسونه 

دانشگاهی که من می‌رفتم اصلا انگار حراست نداشت هر کس هر چی می‌خواست می‌پوشید. ناخن و این چیزها که الآ ...

مرسی عزیزم ما تو شهرمون ی پیام نور هست یه آزاد 

اگر قرار باشه برم دانشگاه قطعا نمیتونم با دوتا بچم و شوهر برم شهرای دور پس میمونه دوگزینه شهرمون 🥲

چجوری میشه ،😐😳من از عصر هنگم میگم پس چرا جماعت اینهمه کنکور اینا میدن اگه اینقد اسونه

دولتی یه امتیازایی داره ک پیام نور نداره به هرحال

ولی خب اگه میخوای از پیام نور راضی باشی باید از همون اول بخونی و منتظر نباشی استاد ازت بخواد درس بخونی.

اغلب کلاسا مجازیه

ولی برا مقاطع بالاتر باید کنکور بدی یا نهایتا استعداد درخشان محسوب بشی ک کنکور ندی