2777
2789
عنوان

به نظرتون بیست و نه سالگی برای شروع دکترا دیره🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ها دور و برم ۲۵ ۲۶ سالگی شروع کردنالانم یه رزومه پژوهشی قوی دارنحس میکنم از دنیا عقب موندم

خیلی ها هم دیر تر از شما شروع کردن

سن شما متعادله آدم نباید خودشو پابند بقیه کنه

هیییییییییچوقت دیر نیست هیچوقت . بابای من ۴۵ سالگی ارشد گرفت بلافاصله دکتری قبول شد. محدودیت تو سن نیست تو ذهن توئه 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

شما درکی ازش نداریدهم پیشرفت علمیه هم جایگاه اجتماعی

پیشرفت علمی مثلاً که چه بشه مگه علم حتماً از تو دانشگاه به دست میاد از طرفی انسان شخصیتش بعد اجتماعیشه نه مدرکش، به نظر من مشکل مالی نداری خیالت آسوده کن خودت از درگیر تحصیل و این چیزا نکن

صدتا دکترا هم بگیری وقتی کار نداشته باشی به یه پول سیاه نمی ارزه مخصوصا آدم اگه مجردم باشه اینو براساس تجربه شخصی میگم دوستم الان رفته دکترا گرفته دو دستی می‌کنه تو سرش بیکار دکترا مهندسی داره 

توام اگه کار داری برو دکترا بگیر عیب نداره سنت بالا رفته مهم نباشه برات 

اگر هم نداری که بنظرم برو دنبال کار 

صدتا دکترا هم بگیری وقتی کار نداشته باشی به یه پول سیاه نمی ارزه مخصوصا آدم اگه مجردم باشه اینو براس ...

همین دوستم یه روز آرزوش این بود که ارشد و دکترا رو دانشگاه تهران برق بخونه و خوند الان بهش میگم خب برو سر کار عرضه ندارع همش به تاخیر میندازه فقط یاد گرفته درس بخونه