2777
2789

مثلا چه کاری کنم

مثلا کی باید برم فیشال

چیا باید بگیرم

یک ماه قبل لازمه چیکارا کنم

مثلا کی باید اصلاح کنم

یا بعد عروسی چی لازم میشه 

فقط اومدم بگم شل کن😂😂😂😂😂

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاهل نیستم ولی خواستم تجربمو از فیشیال بگم 

رفتم بهتریننن جا بهترین وسیله ها گرووون

چشمت روز بد نبینه بعد چند روز پررر جوش زیرپوستی شد پوستم 

هم چرکی هم زیر پوستی 

دیگه پوستم از اون روز مثه آدمیزاد نشد 

می‌ترسم بری یدفعه جوشات برا عروسی بزنه بیرون 

راستی خوشبخت بشی عزیزممم

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

مبارکه

خودشون میگن چ زمانی بیای برا پاکسازیو اینا

از الان باید وقت بگیری برا عروسیت ارایشگا و ..

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

من ی چیزیو موندم وقتی عروسی میکنیم باید پشم همه جارو بزنیم؟؟من بدنم پرز داره ضخیم نیس ولی همه جام داره باید همه جا بزنم ؟ با چی باید زد؟

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
من ی چیزیو موندم وقتی عروسی میکنیم باید پشم همه جارو بزنیم؟؟من بدنم پرز داره ضخیم نیس ولی همه جام دا ...

منم نمیدونم چیکار کنم یعنی بنظرت باید مثلا موهای بازو رو بزنیم اخع اصلا معلوم نیست

منم نمیدونم چیکار کنم یعنی بنظرت باید مثلا موهای بازو رو بزنیم اخع اصلا معلوم نیست

بازو ک خوبه من چجور پرزای کمرمو بزنم اخه

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
مرسی عزیزممم

اب زیاد بخور

آب واقعا پوستتو‌خوب‌میکنه

و‌تجربهذای که دارم

ارایشگاه خوب‌برو🥲

من خیلی تحقیق نکردم‌هکینجوری‌رفتم‌یه ارایشگاه.

خوب‌بودا

ولی خب میتونستم ‌خیلی بهتر شم

کاش میشد مرد،بی آنکه مادرم‌بفهمد…