2777
2789
عنوان

سارا بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 33 پست
سلامآره کمی.فکر کنم توی تاپیکی دیدم شما گفتین شماره ی فروشنده ی قرص لاغری رو گلوریا ذخیره کردین.

اره منم سیوشون کردم به اسم گلوریا لاغری 

خداروشکر تماس با پیامی بهشون نداشتم

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

سلام عزیزم 

من سفارش دادم چند روز خوردم 

روزای اول که بشدت احساس تنگی نفس داشتم 

بعدش اصلا نمیتونستم غذا بخورم 

پریودی وحشتناکی داشتم ، انقد خونریزیمو شدید کرده بود که نگم برات ،  دست و پام مدام یخ بود 

بعد چند روز مامانم منو دید بشدت زیر چشمام سیاه سیاه شده بود گود رفته بود...

من قطعش کردم چون دکتر گفت اگر این قرصای مشکوک رو ادامه بدم یا توصف پیوند کبد و کلیه ام 

یا هم معتاد شدم ...

پیشنهاد نمیکنم عزیزم تحت هیچ شرایطی استفاده نکن 

ارزش سلامتی ۱۰ هزاره و ارزش تناسب اندام ۱۰ 

آدم هیچ وقت بخاطر ۱۰ ،الماس سلامتیشو از دست نمیده 

ل⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من سفارش دادم چند روز خوردم روزای اول که بشدت احساس تنگی نفس داشتم بعدش اصلا نمیتونستم غذ ...

ممنون

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@00setare00  

سلام

بیایین این تاپیک، استارتر می خواستن باهاتون حرف بزنن.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام استار. منم قرص الفا رو خوردم. به نظر من نخور. 

من خوردم داغون شدم. 

از اولش بخوام برات توضیح بدم 

روز اول یه انرژی زیاد ک باب خونه تکونی هست. ولی روز های بعد دیگه خبری ازش نیست و روز های اخر حال بلند شدن از جات رو نداری 

و بعد قطع من تا یک هفته همش میخوابیدم. شاید ب زور شش ساعت بیدار بودم 

پاهام همش یخ میشد. تپش قلب 

پرخاشگر. عصبی. تندخو. دعوایی شده بودم. 

بچه هامو میزدم. تو حالت عادی حتی بهشون نمیگم بالا چشمت ابرو هست.  فکر کن اینقدر عصبی بودم ک میزدمشون. 

دوسه کیلو کم کردم ک برگشت. ولی با کالری شماری ۲۵ کیلو کم کردم. بدون عوارض. 

ولی سر این سه کیلو نابود شدم.  ک البته با پنج کیلو برگشت 

از عوارضش رو معدم 

نفخ خیلی زیاد. معده بد بو.  بوی بد دهن. بوی بد 

استفراغ هفته ای دو سه بار استفراغ میکردم. بعد قطع. اینقدر معدم خراب بود. که روزی شش تا تا هشتا فاموتدین میخوردم 

بازم خوب نمیشدم. هر معده دردم تا دوسه روز طول میکشید 

شکمم باد میکرد از نفخ مثل زن حامله میشدم.  من شکمم بزرگ هست فکر کن همش باد میکرد میومد بالا 

تا اینکه یه شب فاموتدین نداشتم حالمم بد بود فرداش هم قرار مهمی داشتم ک بوی بدی ک از معده و دهنم میومد باعث ابروریزی بود. از رو ناچاری نعنا دم کردم خوردم. یکم تا صبح بهتر بودم. دیگه کم کم افتادم رو خط طب سنتی. 

معدم داره بهتر میشه. البته همین امروز هم معدم دوباره خراب شد ک دوباره نعنا خوردم. 

معدم قبلا خیلی قوی بود.  همه چیز رو هم رو هم میخوردم اخ هم نمیگفت. 

قید ۸۹۰ تومن بزن ولی نخور. من نصفش ریختم دور. 

اولش گفتم نریزم دور دلم نیومد بخاطر هزینش.  بعد یه مدت مادر شوهرم میخواست بره مکه گفتم بخورم تا لاغر بشم قرص رو باز کردم یک چهارمش رو خوردم. ولی همه علائمش برگشت. بی عصاب بودم. نعره میزدم. بچه هامو ب گریه مینداختم. یخ میکردم قلبم شدید میزد. 

دیگه بقیش هم ریختم دور. 

تا یک هفته بعدش من ادم سابقم نشدم. همش دلت میخواد دوباره بخوری بلکه دوباره اون حس سرخوشی بیاد سراغت ولی من نخوردم. خدارو شکر ک ترکش کردم دوباره برگشتم کالری شماری و لاغری ذهنی و طب سنتی 

خدایا شکرت. 
سلام عزیزم من سفارش دادم چند روز خوردم روزای اول که بشدت احساس تنگی نفس داشتم بعدش اصلا نمیتونستم غذ ...

سلام گلم 

وای چقدر بد 

شما مشکل خاصی داشتین 

اخه از من خیلی پرسیدن در رابطه با بیماری‌های زمینه ای و اینا بعد گفتن شما مشکلی واسه خوردن قرصا ندارین منم سفارش دادم آلفا اسلیم 

حالا نمیدونم اصلا لغو سفارش میکنن یانه🥲😭

❤️هوتن باوانممم❤️
سلام استار. منم قرص الفا رو خوردم. به نظر من نخور. من خوردم داغون شدم. از اولش بخوام برات توضیح بدم ...

سلام عزیزدلم 

منم آلفا سفارش دادم وقتی تاپیک ساراجان رو خوندم بشدت حالم بد شد بخصوص که اسم خانم ریاحی رو دیدم 

شما جدیدا سفارش دادین اخه قیمتش تغییر نکرده 

از من سوال دررابطه با بیماری‌های زمینه ای و اینا پرسید و داروهایی که قبلا استفاده کردم 

بعد که همشون جواب دادم بهم آلفا رو پیشنهاد کرد 🫤 

الانم نمیدونم میتونم لغو سفارش بزنم یانه 

خیلی حالم بد شد خدا ازشون نگذره که با جونمون بازی میکنن 

کلی ام قسم و ایه که اره هیچکس تا الان مشکلی براشون پیش نیومده  

چون داروی مضر نیست و گیاهیه و فلان🥲 

وای من دوتا بچه دارم تا حالا براشون اخمم نکردم باز بیام پرخاشگر بشم که دیگه هیچی

❤️هوتن باوانممم❤️
ساراجان مرسی بابت تاپیکت که چشامو باز کرد واقعا ممنونم

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

سلام عزیزدلم منم آلفا سفارش دادم وقتی تاپیک ساراجان رو خوندم بشدت حالم بد شد بخصوص که اسم خانم ریاحی ...

کلا فقط الفا داره فکر میکنم. بایه گین اب اپ چاقی.  چندتا کاربری فیک زده تو همین نی نی سایت. به عنوان یه کاربر تبلیغ میکنه. 

بچه های من که بی زبون ها خیلی زخم خودن. پسر بزرگم خیلی گریه میکرد میترسید. چون تا حالا مامان هیولا ندیده بود. 

بچه کوچیکمم بی گناه کتک میخورد. چون من دیگه واقعا اعصاب شیتنت هاش رو نداشتم 

خلاصه ک بد بود. میگم ک من ۲۵ کیلو کم کردم اینجوری داغون نشدم ک با این قرص شدم.  

فقط دروغ نگم یبار رژیم ۸۰۰ کالری گرفتم که بی حوصله بودم. ولی نه مثل این قرصا. این قرصه عجیبه. اتفاقا دیروز تو یه تایپیک دیگه دیدم یه خانم نوشته بود با قرص الفا شدم یه چاق وحشی حداقل قبلا یه یه چاق اروم بودم 

خدایا شکرت. 
کلا فقط الفا داره فکر میکنم. بایه گین اب اپ چاقی. چندتا کاربری فیک زده تو همین نی نی سایت. به عنوان ...

اره منم هرچی میگفتم گفت اره آلفا خوبه نمیدونم گلوریا خوبه کلا صحبت از همین دوتا بود که همه از عوارضش میگن 

فک نکنم چیز دیگه ای داشته باشه 

بیچاره بچها که اینچیزارو تحمل میکنن روح و روانشون بهم میریزه🥲

❤️هوتن باوانممم❤️