سلام استار. منم قرص الفا رو خوردم. به نظر من نخور.
من خوردم داغون شدم.
از اولش بخوام برات توضیح بدم
روز اول یه انرژی زیاد ک باب خونه تکونی هست. ولی روز های بعد دیگه خبری ازش نیست و روز های اخر حال بلند شدن از جات رو نداری
و بعد قطع من تا یک هفته همش میخوابیدم. شاید ب زور شش ساعت بیدار بودم
پاهام همش یخ میشد. تپش قلب
پرخاشگر. عصبی. تندخو. دعوایی شده بودم.
بچه هامو میزدم. تو حالت عادی حتی بهشون نمیگم بالا چشمت ابرو هست. فکر کن اینقدر عصبی بودم ک میزدمشون.
دوسه کیلو کم کردم ک برگشت. ولی با کالری شماری ۲۵ کیلو کم کردم. بدون عوارض.
ولی سر این سه کیلو نابود شدم. ک البته با پنج کیلو برگشت
از عوارضش رو معدم
نفخ خیلی زیاد. معده بد بو. بوی بد دهن. بوی بد
استفراغ هفته ای دو سه بار استفراغ میکردم. بعد قطع. اینقدر معدم خراب بود. که روزی شش تا تا هشتا فاموتدین میخوردم
بازم خوب نمیشدم. هر معده دردم تا دوسه روز طول میکشید
شکمم باد میکرد از نفخ مثل زن حامله میشدم. من شکمم بزرگ هست فکر کن همش باد میکرد میومد بالا
تا اینکه یه شب فاموتدین نداشتم حالمم بد بود فرداش هم قرار مهمی داشتم ک بوی بدی ک از معده و دهنم میومد باعث ابروریزی بود. از رو ناچاری نعنا دم کردم خوردم. یکم تا صبح بهتر بودم. دیگه کم کم افتادم رو خط طب سنتی.
معدم داره بهتر میشه. البته همین امروز هم معدم دوباره خراب شد ک دوباره نعنا خوردم.
معدم قبلا خیلی قوی بود. همه چیز رو هم رو هم میخوردم اخ هم نمیگفت.
قید ۸۹۰ تومن بزن ولی نخور. من نصفش ریختم دور.
اولش گفتم نریزم دور دلم نیومد بخاطر هزینش. بعد یه مدت مادر شوهرم میخواست بره مکه گفتم بخورم تا لاغر بشم قرص رو باز کردم یک چهارمش رو خوردم. ولی همه علائمش برگشت. بی عصاب بودم. نعره میزدم. بچه هامو ب گریه مینداختم. یخ میکردم قلبم شدید میزد.
دیگه بقیش هم ریختم دور.
تا یک هفته بعدش من ادم سابقم نشدم. همش دلت میخواد دوباره بخوری بلکه دوباره اون حس سرخوشی بیاد سراغت ولی من نخوردم. خدارو شکر ک ترکش کردم دوباره برگشتم کالری شماری و لاغری ذهنی و طب سنتی