2777
2789

همون کارنامه قبلی تو مای سنجش رو ببین.. اگه قبول شده باشی اونجا میزنه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون کارنامه قبلی تو مای سنجش رو ببین.. اگه قبول شده باشی اونجا میزنه

الان شما هم اون صفحه ای ک ثبت اعتراض کردید وقتی میرید داخل نوشته امکان ورود برای شما نیس؟

الان شما هم اون صفحه ای ک ثبت اعتراض کردید وقتی میرید داخل نوشته امکان ورود برای شما نیس؟

از اونجا نباید ببینی ، شما رفتی سایت دانشگاه فرهنگیان..

برو مای سنجش ، تو پنل شخصیت

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

شما دخترید درسته؟

با من هستین؟ 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بله

بله عزیزم چطور

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

ببخشید سوال کردم چون فقط با خانم ها صحبت میکنم

مشکلی نیست عزیزم خانمم

من تاپیک ۱۰۰ میلیون تون رو ذخیره کرده بودم خیلی دوس داشتم با شما راجب کارتون صحبت کنم

اهان کاربری قبلیم بود فک کنم. یه تاپیک دیگه با همین کاربریم زدم اگه دوست داشتی بخون سوال داشتی حتما بپرس❤

مشکلی نیست عزیزم خانمم

اول اینکه اگه میشه بگید کارتون چی جور شروع کردید 

یه ادم معمولی ک مهارت داشته باشه تو نقاشی می وارد این کار بشه؟

مشتری های خارجی از کجا باید گیر آورد؟