2777
2789
اهان کاربری قبلیم بود فک کنم. یه تاپیک دیگه با همین کاربریم زدم اگه دوست داشتی بخون سوال داشتی حتما ...

خیلی ممنون تاپیک تون میخونم اگه سوالی داشتم میپرسم 

اول اینکه اگه میشه بگید کارتون چی جور شروع کردید یه ادم معمولی ک مهارت داشته باشه تو نقاشی می وارد ا ...

اولش اصلا کار نبود راستش همینجوری نقاشی میکردم پست میکردم بعدا از چند جا درخواست همکاری کردن منم اونقد باهاشون نقاشی کشیدم قلقش دستم بود. مثلا اونا یه شخصیت فرضی میگفتن من میکشیدم تحویل اونا میدادم، اونا میفروختن برام بعد پولشو بهم میدادن. البته الان تنها کاری میکنم 

و اینکه تو پلتفرم های خارجی پست کنید همه خارجی هستن لازم نیست دنبالشون بگردین

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولش اصلا کار نبود راستش همینجوری نقاشی میکردم پست میکردم بعدا از چند جا درخواست همکاری کردن منم اون ...

راستش خیلی سوال دارم نمیدونم اصلا از کجا شروع کنم😑

راستش خیلی سوال دارم نمیدونم اصلا از کجا شروع کنم😑

راحت باش اگه دوست داری همرو بپرس دونه دونه جواب میدم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

راحت باش اگه دوست داری همرو بپرس دونه دونه جواب میدم

یا مثلا شما گفتید به معروف بودن نقاش هم بستگی داره 

خب اون نقاش باید چیکار کنه ک معروف بشه؟ 

برای اینکه نقاشی هارو پست کنید با فالوور جمع کنید درسته؟ 

من خب نمیدونم اصلا چرا خارجی ها یه نقاشی به صورت عکس رو باید بخرن؟ اونم به قیمت زیاد

بعضیا بخاطر استفاده شخصی میگیرن کلا

ولی اکثرا کتاب یا بازی درست میکنن برای همین شخصیت لازم دارن

یا مثلا شما گفتید به معروف بودن نقاش هم بستگی داره خب اون نقاش باید چیکار کنه ک معروف بشه؟ برای اینک ...

باید ببینی چه چیزایی ترند شده از همونا نقاشی بکشی هشتگشو بزنی پست کنی تا بازدید بخوره

بعضیا بخاطر استفاده شخصی میگیرن کلاولی اکثرا کتاب یا بازی درست میکنن برای همین شخصیت لازم دارن

نمونه کار های شما ک adobtable بود بیشتر برای بازی باشه فکر کنم درسته؟ 

برای انیمیشن هم استفاده میشه!گ

نمونه کار های شما ک adobtable بود بیشتر برای بازی باشه فکر کنم درسته؟ برای انیمیشن هم استفاده میشه!گ

ما فقط طراحی میکنیم دیگه از اونجا به بعدش نمیدونم تو چه موردی استفاده میشه ولی برای همه چیز تقریبا میشه استفاده کردشون

ما فقط طراحی میکنیم دیگه از اونجا به بعدش نمیدونم تو چه موردی استفاده میشه ولی برای همه چیز تقریبا م ...

برای شروع چه وسایلی لازمه؟ 

با کامپیوتر میشه؟

و اینکه من کار کردن با فتوشاپ یا paint tool از کجا یاد بگیرم؟

برای شروع چه وسایلی لازمه؟ با کامپیوتر میشه؟و اینکه من کار کردن با فتوشاپ یا paint tool از کجا یاد ب ...

اره همین کامپیوتر یا لپ تاپ اوکیه

بقیه شو میتونی از اینترنت یاد بگیری ولی کلاس هم میشه

خیلی ممنون از راهنمایی تون موفق باشید

ممنون گلم همچنین❤❤