2777
2789

همیشه گریه میکنه و عصبیه بخاطر این تیرگی و گودی میگ رفیقام همه هی بم میگن گوده و سیاهه مواد میزنییی اینجوریه

چن وقت پیشم اونقد عصبی شد با شیشه زیر چشمشو میخواست ببره روشی هس خوب شه مثلا فیلری چیزی ک عوارض بدی نداشته باشه

🍎 🎀 𝗜 𝗴𝗼𝘁 𝗲𝘃𝗲𝗿𝘆𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶 𝘄𝗮𝗻𝘁 🎀 🍎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلر خوبه بازم بره دکتر بهتر راهنماییش میکنه 

برای گودی نمیدونم ولی برای تیرگی پوست من تقریبا ۲۰ روزه هرروز نمک دریا با یه قاشق شیر و یه قاشق گلاب مخلوط میکنم میمیالم به پوستم و بعد نیم ساعت میشورم هم چربیای زیر پوستمو از بین برده و هم تیرگی های زیر چشم و گردن (تو بارداری تیره شد و موند)الان انقدر پوستم شفاف و صاف و لطیفه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

الان طرف سرشو کلا عوض میکنه و میکوبه از نو میسازه بعد واسه گودی و سیاهی زیر چشم میخواد خودشو بکشه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
الان طرف سرشو کلا عوض میکنه و میکوبه از نو میسازه بعد واسه گودی و سیاهی زیر چشم میخواد خودشو بکشه

امضات👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🤝🤝

برا حاجت دلم یدونه صَلوات میفرستی؟😔💛

امضات👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🤝🤝

عزیزی❤️

بخدا خیلی عصبی شده در حدی ک میگ خودمو میکشم مام وعضمون خوب نیس نمیتونیم ببریم خوبش کنبم

🍎 🎀 𝗜 𝗴𝗼𝘁 𝗲𝘃𝗲𝗿𝘆𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶 𝘄𝗮𝗻𝘁 🎀 🍎

بخدا خیلی عصبی شده در حدی ک میگ خودمو میکشم مام وعضمون خوب نیس نمیتونیم ببریم خوبش کنبم

همین نمک دریا رو که بالا گفتم بگیرین قیمتی نداره با یه قاشق شیرو گلاب مطمئا باش تیرگیش خیلی کم میشه و از بین میره برا گودیشم اگر فیلر بزنین عالی میشه چند سالشه