2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای کناره من بودن هیچ وقت اجبارش نمیکنم هروقت هرجا که فکر کرد جاش پیشش از من بهتره باکمال میل میزا ...

عزیزم متوجه سوال شدی؟ میگه اگه شمام باشی بره زن دوم بگیره 

بنطر من نمیشه کنار اومد من گفتم خودمو میکشم، بره بگیره

💕🌸☘️🌹

وقتی اون ۱۲ سال بدون بچه بامن ساخته خم به ابروش نیومده منم همه کار براش میکنم

بچه نداشتن ک آرزوی منه ولی یک کسی بیاد شوهر آدم مثل رفتاری ک با من داره بااونم داشته باشه نمیتونم تحمل کنم

💕🌸☘️🌹

[QUOTE=357671455]عزیزم متوجه سوال شدی؟ میگه اگه شمام باشی بره زن دوم بگیره  بنطر من نمیشه کنار اومد من گفتم خود ...[/QUOTE  تواناییشو داره منو تامین کنه زنشم تامین کنه بره بگیره واقعا الان زندگیا سخت شده درصد کمی پیش میاد بتونه هردو رو نگه داره خیانته زیاده ولی ازدواج دوم کاره هرکسی نیس

نه میکشمش

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
بچه نداشتن ک آرزوی منه ولی یک کسی بیاد شوهر آدم مثل رفتاری ک با من داره بااونم داشته باشه نمیتونم تح ...

خب کشتن نداره خیلی راحت میگی یامن یااون اونو انتخاب کرد زندگیتو تموم میکنی