2777
2789

دختر من کلاس اوله. فوق العاده خلاقه. ماشالله هوشمند خوبه و سریع درسو میگیره. ولی بی نظم و نامرتبه. کارای شلختگی زیاد انجام میده. کلا در قید و بند تمیزی نیست. 

خودم هرروز مرتب میفرستمش مدرسه و با شوهرم باهاش صحبت میکنیم و بهتر شده ولی نه زیاد

حالا امروز اومد خونه تعریف کرد نارنگی هامو گذاشتم تو جا میز و طرف غذایم روشون گذاشتم و یه مجسمه قشنگ شده ولی خانوم بهم گفته شلخته . بچه ها هم همینو تکرار کردن و منم گوشمو گرفتم نشنوم.انقد بغض کرد بچم و اشک ریخت.گفت مامان من با همشون قهرم. بهش توضیح دادم میز و نیمکت کثیفه و کارش اشتباه بوده ولی حرف بچه ها هم اهمیتی نداشته

ولی انقد اعصابم بهم ریخته طوریکه خسته کوفته از سرکار اومدم ولی هرکار کردم خوابم نبرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به معلمش بگو هرچند بری بگی کلا انکار میکنه اماحساب کار دستش میاد

بهش پیام دادم 

گفتم دخترم اینطوری گفته و البته نمیدونم بچه بزرگش کرده یا نه

حالا موندم کارم درست بود یا نه

منظم بودن و یادش بده تشویقش کن 

تا از سرش بیفته .حرف معلمش خوب نبوده میتونست یه گوشه باهاش صحبت کنه ،ولی لابد بی نظمی و به بینهایت رسونده از دستش عاصی شدن

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

باید معلمش اول میگف به به چه مجسمه قشنگی ولی دیگه قابل خوردن نیس چون کثیف شده ولی هممون اول از هرچی ...

بله اینطوری درستش بود

من‌خودم معلم ابتداییم  و تا حالا صدها دانش آموز رنگ و وارنگ داشتم و میدونم برچسب زدن به یه بچه چقد ظلمه در حقش

منظم بودن و یادش بده تشویقش کن تا از سرش بیفته .حرف معلمش خوب نبوده میتونست یه گوشه باهاش صحبت کنه ، ...

نمیدونم بخدا چکار کنم

کلا دخترم از اول این مدلی بود. بسیار باهوش، بسیار خلاق، بسیار نامرتب!

با صحبت و تشویق و تنبیه و ... فایده زیادی نداشته

بعضی چیزها تو ذات آدمه انگار

نمیدونم بخدا چکار کنمکلا دخترم از اول این مدلی بود. بسیار باهوش، بسیار خلاق، بسیار نامرتب!با صحبت و ...

بهش بگو اگه مرتب و منظم باشی

دیگه کسی بهت نمیکه شلخته

حتما سعی میکنه تغییر کنه

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌