2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم سوال دارم

200 بازدید | 17 پست

سلام دوستان .من دو تا بچه دارم یه دختر کلاس دوم یه پسر سه ساله . رهن خونه قولنامه اش به نام منه .یه زمین هم داریم که خریدیم فعلا وکالت بلاعزل به نام منه هنوز سند نزدیم . موقع عقد من بابا اینام یه سرویس 27 گرمی بهم کادو دادن ،

انقد اختلافات مون زیاده که اصلا وقت و حوصله گفتنش رو ندارم .

الان میخام بدونم چیا دستمو میگیره ؟ بچه هام رو میتونم نگه دارم پیش خودم؟ فاکتور طلاهام نیس ولی فیلم موقع عقد داریم که سرویس دادن انداختن گردنم. جهیزیه ام رو میتونم بگیرم؟ میتونم اون زمین رو جای مهریه و حق و حقوقم بگیرم ؟

لطفا اگر اطلاع درست دارید بهم بدید . مرسی

خدایا عشق را نصیب مان کن

دخترت ک 9ساله خودش میتونه انتخاب کنه با کی بشه پسرام تا7سال ی هس ولی میتونی حق و حقوقت بگیری وقتی مدرک داری 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه اینا رو آدم بره توی طلاق توافقی زود تموم سه ؟

یا همه رو باید بری دادگاه ؟

من میتونم تو این خونه بمونم و دادگاه برم؟ یا باید از این خونه برم بعد برم دادگاه ؟

این پیش پول خونه که به نام منه میتونم بردارم؟

خدایا عشق را نصیب مان کن

دختر تا هفت سال پیش مادر میمونه، 7 سال تا 9 سال پیش پدر. 9 سالگی، البته 8 سال و 8 ماه دختر که تمام بشه حق انتخاب داره. 

پسر تا دوسال پیش مادر و از 2 تا 15 سال پیش پدر. 

اگه پدر بچه هارو نخواد تو هر سنی میتونی ازش بگیری. 

ولی اینو بدون حضانت با مادره و ولایت با پدر. 

یعنی هر زمان که پدر اراده کنه میتونه بچه هارو بگیره. 

کاربر سال 98 هستم

حضانت بچه تا هفت سالگی هست دخترت چون هشت سالشه دادگاه ازش میپرسه میخوای پیش کدوم بمونی 

رهن خونه که با تو هست اما زمین که سند نخورده بهتره قبل جدایی به اسم خودت کنی که چیزی دستت بگیره...درمورد طلا نمیدونم ممکنه بگه همه چیز میدم دیگه مهریه ازم نخواه

باید نفقه بچه ها بده اونم بستگی داره به درآمدش 

دادگاه میپرسه خونه داری حقوق داری بچه ها کنارت باشن اگه نداشته باشی که باختی

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

حضانت بچه تا هفت سالگی هست دخترت چون هشت سالشه دادگاه ازش میپرسه میخوای پیش کدوم بمونی رهن خونه که ب ...

آقای فروشنده زمین رو وکالت بلاعزل زده به من ، که برم سند به نام خودم بزنم .

یعنی می‌گیرند رو بزنم یا بذارم بمونه بعد از طلاق بزنم ؟

دادگاه زمین رو برنمیگردونه به شوهرم ؟ چون پول کاملش رو اون داده .ولی به اسم زده . اگر به اسم من باشه یعنی دیگه برگشتی نداره؟

فاکتور به نام خودمون هست ولی به نظرم فاکتور رو حین فروش دادیم رفته 

خدایا عشق را نصیب مان کن

ولی ما یه رسمی داریم که مینویسن دختر چیا آورده  جهاز و داخل اون نوشته شده که پدرم یک سرویس کامل طلا به من داده و سه تا شاهد از طرف داماد و خودش امضا کردن 

خدایا عشق را نصیب مان کن