2777
2789
عنوان

تقصیر پستچی بود یا خودم

78 بازدید | 6 پست

پستچی در زد .نگو آیفون زنگ نخورده فقط یه لحظه دیدم روشنه تا گوشی رو برداشتم جواب دادم رفت.بعد دیدم زنگ زده زود زنگش زدم گفت دوتا بسته داری هر دو رو مرجوع کردم از اداره پست بگیر.یعنی کلا سه دقیقه گذشته بودا.منم اول گفتم باشه.ولی بعدا یادم افتاد پستچی برای پست پیشتاز باید دو بار مراجعه کنه.یعنی اگه بار اول نشد بار دوم باید بیاره.بهش پیام دادم گفتم کم لطفی کردید.برگشت بهم گفت همینم که بهت زنگ زدم خودش لطفه!منم گفتم مگه دو بار نباید بیارین؟ جواب نداد.به نظرتون چیکار کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو اداره پست ازش شکایت کن. ما که پستچیامون خیلی خوبن. خدا خیرشون بده. هر وقت میان دم در میبینن نیستیم یا با رضایت خودمون میدن به همسایه یا میگن باشه هر وقت برگشتین دوباره براتون میاریم. چه پیشتاز باشه چه نباشه. تازه برنامه زندگیمو هم میدونن😂 چون از مهر تا خرداد سرکار میرم پستچی هر وقت بسته دارم برام ساعت ۱ به بعد میاره که خونه باشم. الانم که بچه کوچیک دارم بهم زنگ نمیزنه که بچه از خواب بیدار نشه به جاش پیام میده ببینه خونه ام یا نه😂