2777
2789

بعد یسری وقتا دیگه زیادی بهش اهمیت میده

کلا مادرش خیلی سختی کشید که همسرمو بزرگ کنه تکو تنها بود زن خوبیه براش احترام قائلم و از اون طرف همسرم زیادی حس گناه میکنه در برابر مادرش منم بعضی وقتا حس بد میگیرم چون دوست دارم از همه بیشتر به من اهمیت بده درک میکنما ولی یکم دست خودم نیست چیکار کنم کنار بیام با این قضیه

خدا کنه پسر منم مثل شوهر تو باشه در آینده قدرمو بدونه منو نندازه دور 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مادر برا پسرا حکم ملکه رو داره

توروخدا خودتو اینجوری حساس نکن

دیگه جفتتونو میخاد

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

مادرش اینطوری بارش اوزده،متاسفانه،والد سمی،باعث ایجاد حس عذاب وجدان و ی جوری مث همسر شما در مقابل والد داره،

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

جفتتون حق دارین به هرحال اون بخاطر زحمتی که مادرش کشیده عذاب وجدان داره که کم و کسری براش نزاره ولی خب ازینورم از تو غافل شده 

خیلی بهش فشار نیار اونم متوجه زحمتای تو میشه

مادرش اینطوری بارش اوزده،متاسفانه،والد سمی،باعث ایجاد حس عذاب وجدان و ی جوری مث همسر شما در مقابل وا ...

اخه به نظر نمیاد مادرش کاری کرده باشه این اینطوری شده

چون کلا خیلی ادم مهربون و با گذشتیه

یعنی تقصیر مادرشه؟

وای متنفرم ازین مردا 

عشق من میگه تو کل طایفه منی من اسم کسی از خانوادشو نمی‌برم ک فک نکنه اونا و خودمون در یه جایگاه میبینم ولی همیشه خودش میگه لازم باشه ب همه پشت میکنم بخاطر تو 

منم اکلیلیم همیشه