2777
2789

شاید خیلیاتون درجریان تاپیک قبلم باشید، سوالم اینه امروز روز چهار پریودمه، طبق ماههای پیش دکتر بهم از شب سوم کلومیفن داد، دیشب بخاطر یه سری مسائل دکتر خودمو ندیدم و الان بدون دارو موندم، بنظرتون این ماه بیخیال درمان بشم یا فردا که دکترم مطب هست ازش بپرسم کلومیفن بخورم یا نه، میشه منی که دوره هام بیستو هشت روزس از شب پنجم کلومیفن بخورم؟

میشه برای مامان شدنم دعا کنی دوستم؟ ایشالا دلتون شاد بشه   
من دوره دوم هست ک مصرف میکنم عزیزم

بنظرتون منی که هرماه دکتر از شب سوم بهم میداد الان که شب سومو از دست دادم و امروز روز چهارمه و دکترم فردا که روز پنج هستم در دسترسه میشه بخورم یا کلا این ماه رو بیخیال بشم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=47807091]میشه عزیزم.خیلیا از شب 5هم میخون[/QUOTEچون عرماه از شب سوم بهم میداد گفتم شاید نمیشه، شاید اونایی که از شب پنج میخورن دورهاشون بالای بیستو هشت زوزس

ماه قبل یادم رفت از شب جهارم شروع کردم دکترمم گفت هیچ عیبی نداره ولی اینماه از شب سوم

اهان، ممنونم، میترسم، بنظرتون از امشب مصرف کنم یا فردا از ذکترم بپرسم، میترسم کیست دربیارم

اهان، ممنونم، میترسم، بنظرتون از امشب مصرف کنم یا فردا از ذکترم بپرسم، میترسم کیست دربیارم

نه عزیزم نذار دیر بشه از امشب مصرف کن13پری هم سونو بده امپولhcgبزن ک ازاد شن فولیکولات

نه عزیزم نذار دیر بشه از امشب مصرف کن13پری هم سونو بده امپولhcgبزن ک ازاد شن فولیکولات

ماه پیش شبی سه تا خوردم از شب سوم، سه تا فولیکول 25_21_20 داشتم اما دکتر گفت عالیه امپول نزن که بیشتر از این تحریک نشه، شکمت اب میاره، این ماهاحمق شدم دکترمو عوض کردم و چوبشو خوردم، احتمالا منم از امشب بخورم، ممنونم مهربونم