2777
2789
عنوان

همکارم همه کارارو خودش انجام میده

253 بازدید | 9 پست

من چهار ماه هست که استخدام یه شرکت شدم تو حوزه تله کام..تو واحدمون ما دو نفریم..همکارم همه کارارو خودش می‌کنه و نمیزاره من هیچ کاری کنم حتی کمکش کنم..کلا هم بی اعصاب هست..با بقیه خوب رفتار می‌کنه به من که میرسه اصلا نمیتونم باهاش حرف بزنم.نمیدونم چی کار کنم؟ استعفا بدم ؟ به معاونتمون بگم؟ واحد ما مدیر نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما به معاون بگو به زودی همین همکار میره میگه این هیچ کار نمیکنه و موجب اخراجت میشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

حتما به معاون بگو به زودی همین همکار میره میگه این هیچ کار نمیکنه و موجب اخراجت میشه .

یه خورده صبر میکنم شاید تغییر ایجاد شد.. فعلا دنبال کارم ولی نه جدی عجله هم ندارم ولی اگر شرکت بهتری باشه میرم اونجا 

چرا ولی بازم همه کارارو خودش می‌کنه

چطوري خب؟

تعارف ك نداري تو هم بداخلاق باش بگو خودم انجام ميدم اومدم ك كار كنم تقسيم كار شده هم شما كارت محفوظ هست هم من قرار نيست جاي همو بگيريم يا همديگه رو از كار بيكار كنيم

از اين ب بعد من كاراي مربوط ب خودم رو انجام ميدم