2777
2789
عنوان

کادوی تولد چی باید بخرم

40 بازدید | 7 پست

تولد دوست صمیمیمه 

برای یه دختر 24 ساله چی بخرم؟

خودم نظرم این بود یه رژگونه،یه کانسیلر،یه تینت لب شیگلم براش بخرم کافه هم مهمونش کنم کیک هم بخرم چطوره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی چیز دیگه ای توی این رنج قیمتی نمیتونم بخرم؟

رژ گونه و کانسیلر از چه برندی ؟ چقد هزینه میکنی ؟ 

خودت دوست داری که لوازم آرایشی بگیری ؟ 

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

رژ گونه و کانسیلر از چه برندی ؟ چقد هزینه میکنی ؟ خودت دوست داری که لوازم آرایشی بگیری ؟

برند شیگلم

فکر میکنم سه تاش روی همدیگه میشه یکو پونصد اینا

نمیدونم چیزی به ذهنم نرسید بعد از اونجاییکه میدونم عاشق لوازم آرایشه گفتم براش بخرم

برند شیگلمفکر میکنم سه تاش روی همدیگه میشه یکو پونصد اینانمیدونم چیزی به ذهنم نرسید بعد از اونجاییکه ...

خب به نظرم به جای هزینه کردن برای سه قلم میتونی کلی وسایل آرایشی از یه مارک ارزون‌تر بگیری

یه باکس درست کنی (پلت سایه و رژ و ریمل و کانسیلر و ژل ابرو و از این چیزاا)

لباسم میتونی‌بگیری ، پوتین هم‌خوبه

بعد دوباره یه باکس شما چیزایی مثل ادکلن و ماگ و بدلیجاتی مثل انگشتر و دستبند

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (: