2777
2789
عنوان

تیکه های بابام به نامزدم

218 بازدید | 26 پست

دیشب گفتم میخوام تولد بگیرم براش گفت اون چی برات میاره یه دست لباس برات گرفته گفته بیا اینو بپوش گشنه گشنه اونده جلو حالا گذاشته دهنت ک بری براش تولد بگیری خیلی زورم اومد حالم ازش بهم میخوره حالا اون یکم دستش خالیه هی میزنه تو سرش تازه ام عقد کردیم نمیخوام بهش زور کنم پول جور کنه فلان چیزو بخرم دلم براش میسوزه😞

قضیه اون مرده ک میخوره به نرده برمیگردرو شنیدی؟یروز توام میخوری به نرده و برمیگردی:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش خودت کار کنی

در آمد داشته باشی

زود تر عروسی کنید

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
بابات چهارسالشه انگار!!!!حسودی میکنه مگه خدای نکرده؟

بخدا عین بچه هاا حرف دهشنو نمیفهمه چجوری بزنه 

قضیه اون مرده ک میخوره به نرده برمیگردرو شنیدی؟یروز توام میخوری به نرده و برمیگردی:)

زمانی که دوست بودیم وضع شوهرم خیلی خوب بود همش رستوران و کافیشاپ و کادو ولی از وقتی عقد کردیم اوضاع مالیش مثل قبل نیست تایم سختی رو میگذرونیم منم ازش توقع نمیکنم که همه چی بگیره

کاش خودت کار کنیدر آمد داشته باشیزود تر عروسی کنید

دیگ کار کنم قیامت میکنه ابروشو میبرع بخدا😞

خب این ک عالی از دوجهت.اول انقد پدرت عاشقته ک فکر تو وایندت مهنه.و خودت ک انقد نامزدت دوس داری.تو دوران نامزدی حرفه.واس این مستقل بشی همه چی تمومه.واقعن دستش خالی فشارنیار .ما مردا وقتی دستمون خالیه درحد انفجار ناامیدیم.خوبه ک توداره افرین خواهر