الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بگو پدر جان میخوام در کنار این که شوهرم بهم پول میده
خودمم در آمد داشته باشم
دیوونه بخدا خیاط سی ماهر سی یا آرایشگری خیلی خوبه
اصن الان پول تو ناخن کاریه
عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
اینقد کنایه میزنننننکه خدا دونه😐 اگه یچیزی تو خانوادشون باشه به ما هیچ ارتباطی نداشته باشه بابام می ...
اینم اینجوریه مثلا ابجیش کافیه یخطایی کنه هی میگ با اون نگردیاااا سمت اون نریااا زندگیتو خراب مکینه اخه بگو بتوچه چیکار داری همین خانواده ها باعث دلسردی میشه
قضیه اون مرده ک میخوره به نرده برمیگردرو شنیدی؟یروز توام میخوری به نرده و برمیگردی:)