2777
2789
عنوان

آراد برندینگ

4078 بازدید | 15 پست

سلام کسی از مال باخته ها هست تونسته باشه پولشو پس بگیره از این دزدا؟

من سه سال پیش طلاهامو وقتی طلا ی تومن بود فروختم برای این شرکت الان کم کم سه برابر بود

اگه شماره ای دارید ازشون بفرستید

من میخواستم باهاشون همکاری کنم یه محصول خیلی بزرگی رو میخواستم صادر کنم ولی یه قیمت فضایی بهم گفتن که انگار یه چیزی هم بهشون بدهکار میشدم😐

فکر میکردم معتبرن

پول شما رو چجوری خوردن؟ صادرات داشتین یا ثبت شرکت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخواستم باهاشون همکاری کنم یه محصول خیلی بزرگی رو میخواستم صادر کنم ولی یه قیمت فضایی بهم گفتن ک ...

برامون سایت زدن و قرار شد مشاوره بدن هیچ مشاوره ای ندادند هروقتم پیگیره مشاور میشدیم ی شماره جدید دادند چندماه از طرحمون گذشت دیدم داره وقتمون تموم میشه از طرح انصراف زدیم گفت به اندازه شیش ماه از طرحتونو برمیگردونیم ولی الان سه سال میگذره

همون سال چندتا از دوستای شوهر طرح چهارصد میلیونی برداشتند که خود آراد کارکنه و هرچی صادر کرد ی درصدی خودش برداره ی درصدی اونها ولی ی سی میلیون فقط بهشون دادن اونها هم شکایت کردند

مگه کلاه بردار بودند؟ من فقط یه مدت اراد کامنت بودم کامنت میزاشتم ولی زود تموم شد

بله خیلیا ازشون شکایت کردند ی شرکت هم دار توی قم که پلمپ شد اما چون توی صادرات موفق شدن باوجود شکایت‌های زیاد هنوز تبلیغش توی گوگل هست دولتم در این شرکت و گل نمیگیره

همون سال چندتا از دوستای شوهر طرح چهارصد میلیونی برداشتند که خود آراد کارکنه و هرچی صادر کرد ی درصدی ...

بله درصداش خیلی بالا بود 

من قیمتاش یادم نمیاد ولی یادمه یه مبلغی به من گفت که از پولم کسر میشد هیچی تهش برام نمی موند 

خیلی همه جا تبلیغ می کردن میدونستم بی انصافن اما فکر نمی کردم کلاه بردار باشن  

بله درصداش خیلی بالا بود من قیمتاش یادم نمیاد ولی یادمه یه مبلغی به من گفت که از پولم کسر میشد هیچی ...

اون روزا ی دوست شوهرم که برنامه نویسه می‌گفت این هزینه برای ی سایت هرچقدرم خوب روش کار کنند خیلی زیاده ولی ما گفتیم حداقل هم مشاوره میدن هم ی جاهایی کمک اما دو ماه از طرحمون رفت و اصلا جواب نمیدادن 

هموطن عزیز

برای جلوگیری از افزایش تعداد مالباختگان این شرکت و کمک به دیگر مالباخته ها

عبارت (( کارزار آرادبرندینگ )) را در گول جستوجو کن و این کارزار با بیش از ۶۰۰ امضا، حمایت و امضا کن.  

کارزار: درخواست شفاف سازی و بررسی فعالیت های شرکت <<آرادبرندینگ>> قم

من چهارماهه با این بی شرفا کار کردم از برج دو تا همین دو روز پیش  

اولش مسئولیتمون رایزن تجاری بود 

بعدش یهو شدیم مدیر تجاری و به هر کسی یه پروژه تجاری دادن که روش کار بکنه 

که همه پروژه هاشم کلاهبرداری بود منم نمی دونستم این پروژه ها دروغیه الان خودم هنوز نه حقوق خردادم کامل تسویه شده باهام نه تیر و مردادم 

اینجا نریدا 

سلام 

دوستان من اینجا کار کردم ۳ ماه حقوق مون ندادن ۵۰تا ۶۰ نفر هستیم که ۲۰ نفر زدیم بیرون الان پروژه تعریف میکنه میگه میخای تو این پروژه ها باشی بیا پرومشن یا اون خدماتیکه بهت میدن ارتقا بده پروموشن ۱ از ۳۰ ت تا پرومشن۱۲ یک میلیارد ما ما کار کردیم اصلا تو این ۶ ماه هیچ تجارت خارجی شکل نگرفته چون اصلا نمی تونه کلا شرکت برای پولشویه هست اطرافیانتپن آگاه کنید پول بدین دستشون رفته! فقط تجارت داخلی تک و توک اونم خودشون فعالن وگرنه اینا ماری نمیکنن! 

⚠️ هشدار مهم به همشهریان و هموطنان قم ⚠️  

شرکت آراد برندینگ که سال‌هاست با هزینه‌های سنگین تبلیغات و ظاهر مذهبی، افراد زیادی را فریب داده، سرمایه‌های مردم را گرفته و بسیاری را متضرر کرده است.  

حالا همین شرکت می‌خواهد روز یازدهم شهریور 1404 ساعت 9 جلوی استانداری قم،خود را مظلوم و مدافع حقیقت نشان دهد! در حالی که همه میدانیم حقیقت چیز دیگری است...  

اگه هر کدام از شما هم از طریق این شرکت فریب خورده و متضرر شده اید..

❗️الان وقتشه که از حق و حقوق و پول‌های خود دفاع کنید و نگذارید یک مجموعه دروغگو و فریبکار با نمایش‌های ساختگی، خودش را بی‌گناه جلوه دهد.  

📢 رسوا کردن دروغ، بزرگ‌ترین سلاح در برابر فریب است.