بچه ها شده یکی باشه که خیلی دوسش داشته باشید و یا کات کرده باشید ولی همچنان به فکرشید ( اون شخص هم آدم درست و سالمی باشه) ولی رسیدن بهش غیر ممکن باشه از نظرتون ولی یهو اون آدم بیاد سمتتون و بهم برسید.تجربه اش رو داشتید ؟
وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تعجب نکن دخترخوب ایناهمش الکیه ازدواج فقط باشناخت و پولدار
وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده
ایشالا به وقتش به کسی که همه معیاراتو داره آشنا شی
همچنین شما
خودم ن اما یکی ازهم کلاسی های دوران مجردیم از یکی ازخواننده هایی که کردی می خوند وگویامعروف بود خوشش می اومد جوری که سرکلاس مدام ازش می گفت وگریه می کرد،حالشودرک نکردم چون تجربه نکردم،اما بعد چندسال شنیدم باهاش درارتباط وهمودیدن جوری که گفتن پسره هم قصدش ازدواج بود امانمی دونم ازدواج کردن یانه