2777
2789
عنوان

کسی انلاین شاپ داره از درامد راضیه

1117 بازدید | 22 پست

به فکرم زده یه پولی جمع کنم مثلا ده تومن و انلاین شاپ اکسسوری بزنم ، شما یا اطرافیانتون دارید؟ راضی هستید؟ راهکاری دارید؟

آنلاین شاپ زدن از چیزی که فکر میکنید خیلی سخت تره آدم تا واردش نشده فکر میکنه خیلی آسونه ولی خیلی تحقیق میخواد خیلی بالا پایین کردن میخواد 

اگه میخواید این کار و شروع کنید مطمئن باشید در حد یه ادمین به اینستا مسلطید با جلو دوربین رفتن مشکل نداشته باشید و بتونید تولید محتوا کنید روی چجوری خرید کردن تحقیق کنید به اندازه کافی.وقتی دارید راجب یه جنسی تحقیق میکنید به کامنتا دقت کنید که شخص حقیقی کامنت گذاشته باشه و تعامل بین آنلاین شاپا نباشه واقعا رضایت مشتری باشه کیفیت کار مطمئن باشید

اول کار هم قدم بزرگ برندارید کم کم خرید کنید مشتری که جذب کردین و پیجتون بزرگ شد بعد خریدتون رو بیشتر کنید مخصوصا جنسایی که تاریخ انقضا دارن 

هیجانی تصمیم نگیرید اصلا

من خودم آنلاین شاپ محصولات مراقبت پوستی زده بودم و اشتباهی که کردم به جای تنوع بالا تر تعداد کمتر همه وسایل رو تعداد بالا خریدم با تنوع کم اونم رقم بالا . با اینکه جنسایی که خیلی پرفروش بودن رو انتخاب کردم بعد از یه مدت همه آنلاین شاپا شروع کردن به تخریب کردن اون جنسا،(جنسایی که قبلش خودشون به به و چه چه میکردن و فروش خیلی زیادی داشتن ) بعد یه مدت فروش به صفر رسید نا امید شدم پیج رو بستم کلا دیگه تاریخ انقضاشونم یکی دو ماه مونده و کلی وسیله موند رو دستم  . و من کلی ضرر کردم

آنلاین شاپ زدن از چیزی که فکر میکنید خیلی سخت تره آدم تا واردش نشده فکر میکنه خیلی آسونه ولی خیلی تح ...

آفرین دقیقا درست میگی

من خودمم انلاین شاپ اکسسوری زدم حای تبلیغات دادم اما خیلی سخته اخرم موند رو دستم و کم کم ب قیمت خرید ب در همسایه دادیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلاااا من یکسال هست دارم.فقط همون اول ک اکسپلور رفتم چند تا فروش داشتم.بعدش نداشتم.فالوورام ۴۰۰۰هست ولش کردم.واقعا دبگه دیده نشد و فروش ندارم.کلا انلاین شاپ شانسی ببینم برای کی بگیره واتساپ دارم همه میبینن مخاطیبین قیمت میگیرن ولی فروش فقط اشنا داشتم

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

آفرین دقیقا درست میگیمن خودمم انلاین شاپ اکسسوری زدم حای تبلیغات دادم اما خیلی سخته اخرم موند رو دست ...

دقیقا حالا ضرر مالی که کردم به کنار دو سال از بستن پیجم گذشته هنوز که هنوزه از خانواده و فامیل حرف میخورم . یعنی نمیذارن آدم یادش بره چه اشتباهی کرده و بگذره ازش به زندگیش ادامه بده 

همش باید به یاد اشتباهم بیفتم و خودخوری کنم اعتماد به نفسم که کلا از بین رفت سر این موضوع جرئت نمیکنم بخوام کار دیگه ای راه بندازم از ترس ضرر بیشتر و حرف خوردن بیشتر

دقیقا حالا ضرر مالی که کردم به کنار دو سال از بستن پیجم گذشته هنوز که هنوزه از خانواده و فامیل حرف م ...

اره منم مامانم خیلی منت کرد با اینکه‌پول خودم بود... بعدم هر چی مونده بود دادم ب مامانم فروخت گفتم‌پولش برا خودت😂 من سرکار هم خیلی کار عوض کردم عادت کردم  از بس بهم طعنه زدن

آنلاین شاپ زدن از چیزی که فکر میکنید خیلی سخت تره آدم تا واردش نشده فکر میکنه خیلی آسونه ولی خیلی تح ...

منم آنلاین شاپ داشتم. و همین محصولات بیوآکوا. چینی

فروش نداشتم و کلا قیدشو زدم

اخه واقعا ادم باید چکار کنه ، به هر دری میزنم برای درامد نمیشه، به فکرم یسری اکسسوری از بازار تهران بگیرم و پک کنم بفروشم.. محوصلاتی که منقضی بشه یا کارایی عجیب غریبی داشته باشن نیست.. بنظر شما اینم ضرر بده هست؟

اره منم مامانم خیلی منت کرد با اینکه‌پول خودم بود... بعدم هر چی مونده بود دادم ب مامانم فروخت گفتم‌پ ...

با هزینه اولیه کم هم بنظر شما نکنم؟ مثلا با ۶، ۵ ت اکسسوری از بازار تهران بخرم

اخه واقعا ادم باید چکار کنه ، به هر دری میزنم برای درامد نمیشه، به فکرم یسری اکسسوری از بازار تهران ...

ببینید کلا سه دسته آنلاین شاپ معمولا تو اینستا فروش خوبی دارن یکی اونایی که مغازه و فروش حضوری هم دارن سایت با نماد الکترونیک دارن 

یکی اونایی که توانایی تولید محتوای خوب مخصوصا طنز مرتبط با کارشونو دارن . ایده جدید میتونن بدن بدون کپی برداری میتونن وایرال شن دیده بشن مشتری فروشنده رو ببینه حس کنه میشناسه طرف و اصلا

یه دستم هنرمندایی که هنرشون انقدرررر تک و خاصه که مخاطب هر چقدر بگرده مثل اون و نتونه پیدا کنه و انقدر هنرش خواستنی باشه که طرف مجبور بشه اعتماد کنه یا مثلا طرف خودش وارد کننده جنسایی باشه که تو بازار ایران نیست اصلا

بقیه موارد انقدر همه دسته ها اشباع شده تازه کارا دارن وقتشون رو تلف میکنن . مشتری میگه خب همین جنس و فلان آنلاین شاپ معروف داره ملت خریدن به دستشون رسیده راضین من چرا به یه انلاین شاپ تازه کار اعتماد کنم

اگه این موارد و نداری اصلا نرو سمت اینستاگرام به نظرم فقط پولتو داری میریزی دور چون تو ایران انقدر مردم سر همدیگه کلاه گذاشتن که هیچکس به این راحتیا بدون تضمین به کسی اعتماد نمیکنه. 

میتونی جز فروشنده های برنامه های دی*جی کالا یا باسلام باشی. چون واسه مشتری تضمین ایجاد میکنن مثلا باسلام تا زمانی که جنس به دست مشتری نرسیده و مشتری رضایت خودشو اعلام نکرده پول رو به حساب فروشنده واریز نمیکنه یا دی*جی کالا مرجوعی داره در صورت راضی نبودن جنس و پس میگیره و پول رو پس میده ،اعتبار فروشنده با درصد رضایت مشتری نمره گذاری میشه  پس مردم به فروشنده های این پلتفرما اعتماد میکنن خرید میکنن . 

ببینید کلا سه دسته آنلاین شاپ معمولا تو اینستا فروش خوبی دارن یکی اونایی که مغازه و فروش حضوری هم دا ...

الان چبزب که به ذهنم میزنه من اگه با تنوع خیلی کم بخوام کار کنم حدود ۱۰ تومن نیاز دارم، برم تهران خرید کنم بعد پک کنم، پک هارو هم بزارم دی‌جی کالا که حالا نمیدونم شرایطش چیه هم اینستا،،، تولید محتوی هم در حد عکس گذاشتم از خودم میتونم ولی کلیپ خیلی خفن طوری نمیتونم…. 

نظر شما چیه؟ 

واقعا نمیدونم چکار کنم

اینجوری نمیتونم