2777
2789
عنوان

کسی انلاین شاپ داره از درامد راضیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 22 پست
الان چبزب که به ذهنم میزنه من اگه با تنوع خیلی کم بخوام کار کنم حدود ۱۰ تومن نیاز دارم، برم تهران خر ...

ده تومن زیاده واسه شروع با یکی دو تومن نهایت سه تومن شروع کن اول با محیط کار اشنا شو چم و خمش دستت بیاد اصلا استقبال میشه نمیشه مشتری داره نداره تو حوصلشو داری نداری تواناییشو داری پیوسته و منظم کار کنی اگه نتونی یا نشد و نگرفت دلت نمیسوزه. یکی دو تومن دادی تجربه شد واست اگه تونستی و گرفت و فروش داشتی کم کم هی مقدار خریدتم بیشتر میکنی

اگه نمیتونی تولید محتوای آنچنانی کنی بیشتر تمرکزت رو بذار رو دی*جی کالا و باسلام حالا تو اینستا هم کنار اونا یه پیج داشته باش گرفت که گرفت نگرفتم گور باباش

ولی این که فقط بخوای با اینستا پیش بری اصلا و ابدا فکرشم نکن حتی که بدجوری بعدا پشیمون میشی . چون مخاطب اینستا انلاین شاپ خالی نمیخواد . یه بازیگر یا یه دلقک یا یه رقاص میخواد که کنارش حالا یه چیزی هم بفروشه

الان چبزب که به ذهنم میزنه من اگه با تنوع خیلی کم بخوام کار کنم حدود ۱۰ تومن نیاز دارم، برم تهران خر ...

بعدشم اولین خریدت تنوع بیشتر باشه تعداد کمتر مثلا اکسسوری عمده میخوای بخری معمولا حداقل تعداد یه مدل و کار ندارن به این که چقدر پول میدی کار دارن مثلا فروش عمده فلان جا از یه تومن شروع میشه، اینطوری. واسه لوازم ارایشی اینطوری نیست ارایشی از یه جنس هر چقدر تعداد بیشتری بگیری قیمت دونه ایش پایین تر میاد یه دونه بگیری قیمت عمده حساب نمیکنن معمولا شروع قیمت عمده از سه تا به بالاست ولی اکسسوری اینجوری نیست .  خرید اولت از هر مدل یه دونه بخر مثلا بیست تا مدل بخر نه اینکه ده تا مدل بخری ولی از هر مدل دو تا دونه داشته باشی.ببین چه مدلایی فروش میره طرفدار داره میتونی شارژشون کنی دوباره بعدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری فروشم نره خودت میتونی استفاده کنی دلتم نمیسوزه که پولت حروم شده خرج استایل خودت کردی

اخه میدونی اکسسوری اینجوریه که مثلا مثلا مثلا کش مو، یه بسته بندی ده تایی یا ۱۲ تایی داره، که قیمتشونم حدود مثلا ۳۰۰ ت ایناس، خب، من اگه بخوام اندازه مثلا دو تومن بخرم نهایتا ۶ تا بسته بتونم بخرم، خب کم نیست این؟؟ ینی شش مدل از هر کدوم ۲۰ تا…