2777
2789
عنوان

پارگی کیسه آب

139 بازدید | 8 پست

من بیست هفته هستم از دیروز ترشحات آبکی زیاد شده دیروز رفتم سونو همه چی خوب بود ولی ترشحات ادامه داره به نظرتون طبیعیه یا برم تست آمنیوشور بدم؟ گاهی احساس میکنم شورتم خیس شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حتما برو 

کانال روبیکام رودنبال کن تا زندگیت متحول بشه کتاب معجزه شکرگزای رودارم میذارمhttps://rubika.ir/roozmareha کتاب نیمه تاریک وجود روگذاشتم کتاب بعدی زنان زیرکه کتاب چهاراثرفلورانس و الانم کتاب شفای زندگی

نمیدونم شنبه میرم دکتر برای عفونت

اگه احساس خارش داری یا ترشحاتت بو داره عفونته اگه نه برو حتما دکتر انشا..که مشکلی نباشه

من هفته16همینجوری بودم تست دادم منفی شد ازعفونت بود

اصلا نگران نباش ربطی به کیسه آب نداره اگه سونوت نرماله به احتمال خیلی زیاد عفونت داری منم از هفته 22 اینجوری شدم  سونو هام نرمال بود ولی چون عفونت داشتم  اینجوری بودم تا الان که 37 هفته هستم اگه عفونتم  زیاد میشه اینجوری میشه 

و خدایی که در این نزدیکی ست