2777
2789
عنوان

ب معلم دخترم چطوری بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 42 پست

عزیزم این مسئله رو برو مدرسه و با روی خوش و اخلاق خوب حلش کن چون وقتی پیام بدی ممکنه معلم از یه حرف شما تعبیر بده کنه  متاسفانه ما باید یه معلم رو 9 ماه تحمل کنیم و با روی خوش برخورد کنیم و احترام بزاریم  چون بچمون زیر دستشه بماند که بعضی معلما هم واقعن خوبن و شعور بالایی دارن 

پارسال تو کلاس دختر من چندتا مادرا پیله شدن به معلم بحث و دعوا کردن رفتن آموزش و پرورش معلم با کل کلاس لج کرد یه امتحان میخواست بگیره نمیگفت و می‌گرفت و دیگه با جون و دل درس نمیداد چوب بی فکری یه عده رو ما هم خوردیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس با خود معلم صحبت کن غیر مستقیم و محترمانه که بفهمه بچه ات بی صاحب نیست

با کل کلاس این رفتار رو داره تو جلسه اول هم با افتخار میگف من بچه رو میندازم بیرون من بد خط بنویسه دفترشو پاره میکنم ب روانی بودنش اقرار میکرد

ای عزیزمممممخدا حفظش کنه برات

ممنون

ما پسرا سرصف حرف بزنن و مدام برگردن، یا تو حیاط بدون، یا خوراکی رو راه رفتنی وسط حیاط بخورن، و... ثبت انضباطی میشن

نیم ساعت میبرن دفتر نگهشون میدارن ک مثلا بترسن

بچه ها همچین گریه میکنن و بعضیاشون میترسن

ولی پسر من عمدا کاری میکنه ک بره دفتر نیم ساعت بشینه

البته مدیر و معاونا رم خیلی دوست داره، رابطشون با بچه ها خیلی عالیه، همه دوسشون دارن، اینم هست

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

عزیزم اگه بخوای از این مسائل بترسی قطعا بیشتر سو استفاده میکنند از حرف نزدن دخترتون

قوی باشید باشید برید مدرسه مودبانه و با آرامش باهاشون درمیون بزارید اون موقع اگه دیدید بازم ادامه دار بود دیگه جدی پیگیری کنید

بنظرم روان بچه از درسو مشق خیییلی مهمتره

👨‍👩‍👧

بگو سلام خانم فلانی وقتتون بخیر 

ضمن احترامی که براتون قائلم به عنوان معلم دخترم یه گلایه داشتم ازتون 

بع اینجا گلایتو بنویس 

اخرشم بگو دختر من باید اول به معلمش علاقه مند باشه تا بتونه به درس و مدرسه علاقه نشون بده 

این کار  شما دور از شان شغل و شخصیت شماست 

بگو همونطور که من برای شما به عنوان معلم دخترم احترام قائلم و دائما به دخترم تذکر میدم که احترام شما رو نگه داره و توی مدرسه رفتارش درست باشه از شما هم توقع دارم رفتارتون با دخترم محترمانه باشه 

بچه ها علاوه بر تنبیه احتیاج به تشویق هم دارن تا بتونن به درس و مدرسه علاقه نشون بدن 

قطعا بچه ها احترام گذاشتن و از ما بزرگترها یاد میگیرن تحقیر و توهین راه درست تربیت نیست 

اخرشم بگو ممنونم که توجه کردید و همکاری میکنید

چندا گلم تهش اضافه کن

ولی نترس حرفتو بزن الان اوناومیترسن چون بری اموزش پرورش شکایت عذرشو میخوان

عزیزم این مسئله رو برو مدرسه و با روی خوش و اخلاق خوب حلش کن چون وقتی پیام بدی ممکنه معلم از یه حرف ...

بازم اون معلم نباید لج میکرد و بچه های دیگه و حتی بچه های اون مادرها رو اینطوری تنبیه می کرد. 

پارسال معلم کلاس اول پسرم وقتی حرف ک رو خوندند بچه ها رو برد کبابی ، منم بعنوان نماینده کلاس برای کمک به معلم رفتم، اونجا دو تا از مادرها اومده بودند در حالیکه نباید می اومدند چون بقیه ی بچه هام بهونه ی مادرشون رو می گرفتند.

جلوی اون همه دانش آموز و کارکنان و صاحب کبابی در کمال بی ادبی کلی به معلم  توهین کردند که البته شخصیت خودشون رو زیر سوال بردند. 

ولی از اونجا که معلمشون خیلی محترمه رفتارش با بچه هاشون عوض نشد و من خودم بارها شاهد بودم که واقعا برای بچه های اون دو تا مادر خیلی وقت میذاشت

عزیزم اگه بخوای از این مسائل بترسی قطعا بیشتر سو استفاده میکنند از حرف نزدن دخترتونقوی باشید باشید ب ...

باید همین کار رو کنم متاسفانه سیاست مدرسه جوریه ک تا میخای حرف بزنی با بچت سر لج برمیدارن..