2777
2789
عنوان

ب معلم دخترم چطوری بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 42 پست
بازم اون معلم نباید لج میکرد و بچه های دیگه و حتی بچه های اون مادرها رو اینطوری تنبیه می کرد. پارسال ...

چ معلم با فهم و شعوری به خدا همه شون اینجوری نیستن من سال اول و دوم یه جور اذیت شدم امسال هم هم یه جور دیگه

اونموقع چ انتظاری از مامانت داشتی؟

قطعا دلم میخواست معلم رو ادب کنه.ولی چون کلا انقد استرسی شده بودم میترسیدم ب مامانم بگم چون فک میکردم منو مقصر میدونه😁

شما اگه نری با معلم صحبت نکنی معلم دستش باز تر میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو سلام خانم فلانی وقتتون بخیر ضمن احترامی که براتون قائلم به عنوان معلم دخترم یه گلایه داشتم ازتون ...

عزیزم یه دنیاا ممنون خیلی خوب نوشتی با احترام و صمیمیت من متاسفانه تا میام حرف بزنم یه جوری گارد میگیرن بدهکارم میشم بهشون

ممنونما پسرا سرصف حرف بزنن و مدام برگردن، یا تو حیاط بدون، یا خوراکی رو راه رفتنی وسط حیاط بخورن، و. ...

بعضی از بچه ها واقعا نظم کلاس و مدرسه رو بهم می زنند و موقع تدریس معلم با کارهاشون مزاحم بقیه ی دانش آموزا میشند . اینا باید یه جوری بفهمند کارشون اشتباهه یا نه؟

بخدا اگه فقط یک ساعت تو کلاس بچه های ابتدایی باشی می دونی کنترلشون چقدر سخته ؟

دیروز رفته بودم مدرسه ی پسرم 

دو تا شاگرد کلاس سومی رو معلمشون از کلاس بیرون کرده بود ، معلمشون می گفت به هیچ صراطی مستقیم نیستند تو کلاس همه اش همدیگه رو زدند و بهمدیگه حرف های بدی زدند ، می گفت هر روز اعصابم رو خورد کردند طوری که روزی دو تا مسکن می خورم 

معاون می گفت یبار  پدر یکی شون جلوی دانش آموزای دیگه پسرش رو زیر مشت و لگد گرفته و به زور از چنگش درش آوردم ، نمی دونیم باهاش چمار کنیم جرات نداریم به پدر و مادرش هم خبر بدیم چون باباش وحشتناک کتکش میزنه ، پدر و مادرش رو هم ذله کرده.

بعضی از بچه ها واقعا نظم کلاس و مدرسه رو بهم می زنند و موقع تدریس معلم با کارهاشون مزاحم بقیه ی دانش ...

خب بچه اگه واقعا شیطون باشه. معلم حق داره از آین راه ها برای چند دیقه استفاده کنه. ولی دختر من انقد اروم و خجالتیه ک باور کنین حتی حرفشم نمیتونه درست و حسابی بزنه این برا من زور داره که ب همچین بچه ای بیان قدرتشونو نشون بدن

عزیزم یه دنیاا ممنون خیلی خوب نوشتی با احترام و صمیمیت من متاسفانه تا میام حرف بزنم یه جوری گارد میگ ...

نه دیگه محکم حرفت رو بزن و از حرفت کوتاه نیا 

روز جهانی کودک ، مدرسه ی پسرم از هر کلاس بچه های آ روم رو انتخاب کرده بودند که ببرنشون اردو 

و به بقیه ی گفته بودند بچه های بی تربیت رو اردو نمی بریم ، مادرهاشون رفته بودند مدرسه و کلی گله و شکایت کرده بودند به چه حقی به بچه ی ما گفتید بی تربیت و معاون  رو به اشتباه کردم انداخته بودند

خب بچه اگه واقعا شیطون باشه. معلم حق داره از آین راه ها برای چند دیقه استفاده کنه. ولی دختر من انقد ...

شما حق دارید عزیزم 

پست قبلی رو بخون ، برو مدرسه و محکم حرفت رو بزن و از حق دخترت دفاع کن ، وگر نه مثل من رو دلت می مونه.

یبار رفته بودم دنبال پسر بزرگم که اون موقع کلاس دوم بود، وقتی تعطیل شدند و داشتند از پله پایین می اومدند من پشت سر مدیر بودم ، پسر من داشت آ روم و بی صدا از پله ها پایین می اومد نمی دونم چرا مدیر با یکی دیگه اشتباه گرفتش، محکم شونه های پسرم رو تکون می داد و دعواش می کرد پسر منم خیلی ترسیده بود و با ترس و چشم های اشک زده فقط مدیر رو نگاه می کرد، حیف که نرفتم یقه ی مدیر رو بگیرم و بگم چرا با بچه ام این رفتار رو کردی؟

بخدا سال بعد خونه مون رو عوض کردیم رفتم پرونده اش رو بگیرم و ببرم محل جدیدمون ثبت نامش کنم مدیر بهم گفت کاش کل بچه  های دیگه از این مدرسه می رفتند پسر شما نمی رفت. 

چ معلم با فهم و شعوری به خدا همه شون اینجوری نیستن من سال اول و دوم یه جور اذیت شدم امسال هم هم یه ج ...

بخدا همه اش براش دعای خیر می کنم 

اونقدر معلم دلسوز و مهربون و کار بلدیه 

متاسفانه امسال بخاطر پسرش نتونست همین مدرسه بمونه و معلم کلاس دوم بچه هامون بشه

الان طرحه که معلم کلاس اول تا سوم یک نفر باشه

عزیزم شما خیلی بزرگوارین والا از نظر روانی یچه ها رو خیلی تخریب میکنه بچم مدام استرس میگیره

نظرلطفته ..میفهمم عزیزم حتما پیگیرباش چون هیچی مهمتر از روان دخترت نیست

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

بازم اون معلم نباید لج میکرد و بچه های دیگه و حتی بچه های اون مادرها رو اینطوری تنبیه می کرد. پارسال ...

خب عزیزم ادما فرق دارن باهم 

پارسال این چندتا مادر بسگه رفتن آموزش و پرورش و مدیر مدرسه نزدیک بود معلم اخراج بشه یکبار نبود چندین بار بود این کارشون من یکسری بهش زنگ زدم طفلی درددلش باز شد من خبر نداشتم که رفتن اموزش و پرورش چون شاغلم و جلسه ها رو نمیرفتم جالبه حق با معلم بود نه مادرا 

بعضی از بچه ها واقعا نظم کلاس و مدرسه رو بهم می زنند و موقع تدریس معلم با کارهاشون مزاحم بقیه ی دانش ...

بله

مادرا دخالت نکنن، واقعا معلما درست تربیت میکنن

نظم کلاس رو بعضیا ب هم میزنن

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
خب عزیزم ادما فرق دارن باهم پارسال این چندتا مادر بسگه رفتن آموزش و پرورش و مدیر مدرسه نزدیک بود معل ...

متاسفانه بعضی از دانش آموزان و اولیا شون  واقعا باعث آ زار و اذیت هستند و به خاطر اونا بچه های ، بقیه دانش آموزای دیگه مثل دختر استارتر اذیت میشه

متاسفانه بعضی از دانش آموزان و اولیا شون واقعا باعث آ زار و اذیت هستند و به خاطر اونا بچه های ، بقی ...

دقیقا گل گفتی عزیزم 

من مهر که میشه میگم وای دوباره باید حرص بچه ها مردم و ننه هاشونو بخورم 

بخدا چقدر فقط بهم توهین میکنن معلم که جای خود داره 

امسال یکی از ننه ها که دوتامون بچه هامون کلاس اولین گیر میداد به دختر من که بچش اول صف وابسته فک کن آخه من گفتم مزاحم دخترم نشو برا یه صف