2777
2789
عنوان

دیوانه شدم

409 بازدید | 49 پست

سلام

من پسرم و ۲۶ سالمه و لیسانس مهندسی مکانیک دارم ( از رشتم متنفرم) 

ننه بابام دیوانم کردن هی میگن واس نظام مهندسی بخون واس نظام مهندسی بخون

من فروردین سربازیم تموم شد از بعد یکی دو ماه استراحت هییی میرینن به مغز و زندگی خوشم میگن بخون نظارت قبول شی

اعصابمو ۷ ماهه خورد کردن 

بابام میلیاردر چند تا خونه داره و ۳ تا ماشین داره که یکیش مال منه

از بچگی تا همین الانش احساس نیاز به پول نکردم

وقتی نیازی به نظام مهندسی در خودم پیدا نمیکنم ( تازه خود بابام از نظام مهندسیش سالی ۳۰ جیلیون فقط دراورده چون به خاطر ضد و بند شهرداریا و ساخت و ساز کم تر کار وحشتناک تو مهندسی ساختمان خوابیده) 

حالم داره بهم میخوره

پشت فرمونم اعصابم انقدر ریخته بهم نمیتونم رانندگی کنم

میگم نمیخوام بخونم ننه جنگ و دعوا راه میندازه عقده ای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂 امان از شما ها 

ننه بابات هستن حق دارن مثلا میخوان از خودت شغل داشته باشی بعد تو فکر اینی ک بابات پولدار 

ن جناب خودت باید از این ب بعد پول دربیاری 

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

اول متاسفم ک اینجوری به ننت فهش میدی

دوم تو میخوای نخونی تا اخر عمرت با پول بابات زندگی کنی؟ مستقل شدن چی 

اگ مارو نمیزنی، بگم بشین بخون تحمل کن خیلی شیک و سر بالا، با اعتماد بنفس و شخصیت اجتماعی خوبی ک می تونی بسازی، بدون نیاز ب جیب بابای میلیاردرت، زندگی کنی 

خودتو به خودت،. ب زندگیت، برای ایندت که سرت بالا باشه، ثابت کن

راهی که رفتی و زحمت کشیدی و به خوبی به سر انجام برسون که وقتی 60 سالت شد نگی ای وای 

بابام ک نیست، حالا من کیم؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

🔰آگهی استخدامی رسمی دانشگاه‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران:

🔹دانشگاه افسری امام علی(ع)

🔸دانشگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص)

🔹دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری

🔸دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره)

🔹دانشگاه علوم و فنون فارابی

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
اول متاسفم ک اینجوری به ننت فهش میدیدوم تو میخوای نخونی تا اخر عمرت با پول بابات زندگی کنی؟ مستقل شد ...

البته اگه از راه غیر درس خوندن، حرفه ای چیزی می خوای بری که باز سرت بالا باشه و دستت تو جیب خودت خب قضیه فرق داره  اونجوری می تونی خودت انتخاب کنی ک چ روشی 

ولی حتما خودتو بالا بکش

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

راننده تاکسی(قصد بی احترامی ندارم، بسیار هم کار شریفی هست) میگفت التماس پسرم میکنم ک درس بخونه تا مثل من نشه 

شما از دید خانوادت نگاه کن، میخوان شما دستت تو جیب خودت باشه، ی شخصیت محکم بدون وابسته به کسی درست کنی، اونوقت از جیب بابات بخوری 

اگر میخوای ی حرفه ای جز درس ادامه بدی و تا تهش بری، سعی کن براشون توضیح بدی و فرصت بخوای خودتو ثابت کنی 

وای من خیلی دوست دارم این رشته رو شما چرا بدتون میاد ؟

خیلی میخوام بدونم از چیش خوشتون میاد؟؟؟؟ تو دانشگاه به لطف مجازی و تقلب پاس کردم 

درسای مضخرف ارتعاشات یه جسم و فنر میدادن هزااار نوع سوال ازش درمیاوردن ۵۰۰ تا نمونه سوال حل کردم اخرش یه سوالایی دیدم تو امتحام کرک و پرم ریخت چون مجازی بود از رفیقم تقلب کردم

درس بدردنخور طراحی اجزا دو ۶۰۰ تا نمونه سوال حل کردم یه یاتاقان بود چی بود طراحی گفت بکنین تو عمرم ندیدم 

خیلی معذرت میخوام درسای سیالات و دینامیک جوری بودن که ببخشید میخواستن مقدار گوز خارج شده از خر رو محاسبه کنن

توهمین مقررات ملی ساختمان انقدر تو فواصل و اندازه گذاری عدد دراوردن که خودشون کتابا هم دیگرو نقص میکنن و هر سالم تو ازمون نظام اشتباه به خاطر سختی سوال پیش میاد

اهمیت نده کارخودتو بکن

بهترین حرفی که دیدم و شنیدم و خوندم

من ادمی نیستم که صدامو پیش ننه بابام بلند کنم وقتی اروم به ننه میگم نمیخونم اون وحشی میشه ولی من چیزی نمیگم