2777
2789

عزیزم خب وقتی چهار تا مریضو با هم میفرسته داخل نبایدم وقت بذاره برا تک تکشون و از سابقه مریضی و داروهاشون بپرسه ...منم این تجربه رو دارم ولی بعدش رفتم پیش یه دکتر بهتر که برای هر مریض حداقل نیم ساعت وقت میذاشت 

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد بهش گفتم خانوم دکتر داروهای قبلمو چیکار کنم اصلا نشنید من گفتم چیا خوردم، گفت نخورشون دیگه اینار ...

تا الان که حق با دکتر بوده

شما وقتی میری سراغ ی دکتر خوب پس باید بهش اعتماد کنی نه اینکه هرچی خودت میخوای اون انجام بده

من فقط اشک میریختم، میگفتم مگه من چی بهتون گفتم، حقمه بدونم خب ، حقمه بپرسم، شما که نمیدونین منی که الان روبروتونم چه حالی دارم، بیشتر داد زد که من نمیدونم، تو فلانی تو فلانی حتما روانپزشک برو، جلوی بقیه مریضا خیلی دلم شکست، خیلی خجالت کشیدم، نمیگفتم روان شناس میگفت روانپزشک

میشه برای مامان شدنم دعا کنی دوستم؟ ایشالا دلتون شاد بشه   
بعد بهش گفتم خانوم دکتر داروهای قبلمو چیکار کنم اصلا نشنید من گفتم چیا خوردم، گفت نخورشون دیگه اینار ...

عزیزم 

بعضی دکترها سیستمشون اینه

من یه پزشک مغز و اعصاب میرم تمام مدت از شوهرم درباره زمین کشاورزی و کجا زمین بخرم و چی بکارم و...میپرسه(شوهرم مهندس کشاورزیه)

فقط تا ازش یه چیزی می پرسم میگه همش خوبه

از وقتی پیش این دکتر میرم خیلی بهترم 

شاید سیستم اینم همینه 

اگه سختته باید بری مطبهای خلوت

خب تو هم داد میزدی تو باید بری روانپزشک نه من ، معلوم نیست با کدوم سهمیه ای نشستی اینجا که دو زار اخلاق نداری ? اگه من و امثال من نباشیم که تو باید از گشنگی بمیری 😖😖😖 دویتان پزشک سایت عذر میخوام منظورم به همه ی پزشک ها نیست ، این موردها رو باید باهاشون اینجور برخورد کرد.

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘

برخورد دکتر زشت بوده ولی شما هم هی گیر دادی دیگه۰ هی از دوای و دکترای قبلی گفتی مثل اینه که بخوای به دگتر بگی تو نمیفهمی من بهتر میدونم۰خب گفته قبلیا رو نخور شما باز گفتی برم آمپول بزنم 😐😐😐

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

چه دکتر بی ادبی...شخصیت خودشو نشون داده ...ولی از رحمت خدا نا امید نشو 

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...

زنیکه روانی همونجا خشتکشو میکشیدی سرش پاپیون 555 پر میزدی تا بفهمه هیچ خری نیس  

💖💖💖💖💖
من فقط اشک میریختم، میگفتم مگه من چی بهتون گفتم، حقمه بدونم خب ، حقمه بپرسم، شما که نمیدونین منی که ...

میگفتی تو باید خودتو نشون روانپزشک بدی که دکتر مملکتی اونم زنان با حامله ها و منتظرا سر کار داری ولی یه ذره ادب و متانت نداری. بعدم درو محکم میزدی بهم میومدی بیرون. من بودم اگه ویزیتو نگرفته بود اول ویزیتم نمیدادم. والا. مگه میخواد دنبالت کنه 😕